A legkényelmesebb fehérneműk

2020.szeptember.19.

Elképesztően kényelmes, teljes egészében észrevétlen és olykor még alakformáló is. Ez nem más, mint a tökéletes fehérnemű. Számos márka idei kollekciójában is megtaláltuk azokat a darabokat, melyek a szuper kényelmet kínálják. Nézz szét a kínálatban, mert egy csomó dolgot a GLAMOUR-napokon is megvehetsz nagy kedvezménnyel.

SLOGGI

Már te is kipróbálhatod a Sloggi legkönnyebb melltartóját, amely a fantasztikus kényelmet hozza el. Az OXYGEN melltartó könnyű, köszönhetően a varrás nélküli formának, ami teljesen légáteresztő anyagból készült. Láthatatlan marad a ruha alatt, és a könnyedség ellenére, mégis biztos tartást ad viselőjének, a modern kialakításának és az innovatív anyaghasználatnak köszönhetően.

A GO Allround fehérneműk is a teljes komfort érzetet biztosítják nők és férfiak számára egyaránt. Az extra puha anyagból készült, rugalmas melltartók és alsók tökéletesen alkalmazkodnak az alakodhoz és annak minden mozdulatához – megőrizve a megfelelő komfortérzetét! Ezek az darabok tényleg olyanok, mintha rád öntötték volna – hiszen nincs szükség megannyi méretre – a GO Allround egy méretben készült, ami mindenkin tökéletesen áll.

Van egy jó hírünk, magadnak és a barátodnak, vagy fiú tesódnak is beszerezheted ezeket a szuper fehérneműket a GLAMOUR-napokon 20% kedvezménnyel!Alsó, melltartó és body (GO Allround) 4499 Ft, 6499 Ft, 8999 Ft

Alsó és melltartó (Oxygen) 4999 Ft, 14999 Ft

LEVI`S

A speciális alapanyagnak köszönhetően észrevétlenül simulnak a testre a Levi`s új Bodywear kollekciójában megtalálható fehérneműk. A márka ezzel a kollekciójával a test-pozitív mozgalmat is támogatja, ezzel is csatlakozva a testpozitivitás, az önelfogadás témakörök mentén kialakult párbeszédekhez. A fehérneműk legfontosabb szerepe az, hogy viselés közben jól érezzük magunkat a bőrünkben.

Melltartók és alsók LEVI`S 7990 Ft/db, 3990 Ft/db

A Levi`s boltokba is érdemes lesz benézni, hogy érvényesítsd a GLAMOUR-napos kedvezményt!

INTIMISSIMI

Az Intimissimi Natural kollekciójában, minden darab pamutból készült. Lágy és testhez simuló, ideális átlátszó ruházat alatti viselésre. Észrevehetetlen varrások teszik még komfortosabbá ezeket a fehérneműket.

Pamut kombiné, melltartó, és alsó INTIMISSIMI 5590 Ft, 6990 Ft, 2490 Ft

Az Intimissimiben se felejtsd el használni a GLAMOUR kupont!

COS

Megérkezett a COS Shapewear kollekciója, a maximális kényelem és minimálisra csökkentett környezeti hatás jegyében! Új, fenntartható forrásból származó, újrahasznosított nejlonból készült a kollekció minden darabja, melynek köszönhetően gyártásuk során kevesebb energiát és vegyi anyagokat használtak.

Body, melltartó, és alsó COS 15000 Ft, 12000 Ft, 11000 Ft

WOMEN`SECRET

A Women`secret is a környezetet tiszteletben tartó jövő mellett köteleződött el. A márka célja, hogy a darabjaik egyre fenntarthatóbbá váljanak. Dolgoznak a folyamataik fejlesztésén és a fenntarthatóbb nyersanyagok kiválasztásán. Egyes termékeik organikus pamutból és újrahasznosított anyagokból készülnek, dde nézz szét az alakformáló kollekció között is, mert ott is számos újdonsággal találkozhatsz.

Alakformáló tüllnadrág WOMEN`SECRET 9395 Ft

Biopamut body, melltartó, és bugyi WOMEN`SECRET 9395 Ft, 6595, 3295 Ft

A Women`secretben is lesz 20% kedvezmény, használd ki, mert így olcsóbban szerezheted be ezeket a nélkülözhetetlen alapdarabokat!

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: A Kosok ma konfliktusokba keveredhetnek, az Oroszlánt pedig szétszedik - December 7.

Napi horoszkóp: A Kosok ma konfliktusokba keveredhetnek, az Oroszlánt pedig szétszedik - December 7.

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet