A luxusmárka első magyar arca a 19 éves Aliz

2015.november.16.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Alig telt el pár hónap a nemzetközi debütálása óta, amelyre a párizsi divathéten került sor, Menyhért Aliz (az Art ügynökség modellje) körül mostanra a legnagyobb fordulatszámon pörögtek fel az események. Amellett, hogy jelenleg olyan luxus márkákat népszerűsít, mint a Massimo Dutti, vagy Van Cleef & Arpels, sikerült bevonulnia divattörténelmünkbe az első hazai Givenchy kampánylányként. Ha ez nem lenne elég, francia Vogue-os szereplése után a GLAMOUR angol kiadása tíz oldalt szentelt neki a decemberi szám egyik divatanyagában. Vegyük szépen sorban a sikereket!

"Givenchy kampányában nagy örömmel szerepelnék" – felelte Aliz lelkesen még a májusi, GLAMOUR-nak készült interjúnkban. Június végén pedig már napvilágot is láttak az áhított kampányképek. Kívánom, hogy továbbra is így teljesüljön minden álma! A fotókkal Riccardo Tisci tizedik szülinapját ünnepli a francia divatház vezető tervezői székében, a híres fotósduó, Mert Alas és Marcus Piggott pedig a hatodikat, már ami a divathát kampányainak fotózását illeti. Természetesen ilyen fontos eseményre a modellgárda sem állhatott akárkikből. Aliz mellett olyan legendás szupermodellek pózolnak az őszi-téli kampány viktoriánus chola lányaiként (chola - mexikói gengszter csajok), mint Candice Swanepoel, Frankie Rayder, Jamie Bochert, vagy Mariacarla Boscono. A fotósorozat második részében pedig a divat nagyasszonya, Donatella Versace is helyet kapott. Nem mellesleg a ruhák összeállításáért maga Carine Roitfeld volt felelős. Most elsőként tudhatod meg, hogyan emlékszik vissza büszkeségünk az egész életét meghatározó élményre:

"Pont a születésnapomon kaptam a hívást a bookeremtől, Alidától, hogy most beszélt a párizsi ügynökségemmel, és kiválasztottak a Givenchy kapmpányfotózásra. Nagyon-nagyon boldog voltam, hogy Riccardo szeretne engem a kampányképein látni. A fotózást megelőző napon érkeztem Londonba, szinte egész nap készenlétben kellett lennem, hiszen sosem tudni, hogy szeretnének-e fittinget tartani, vagy hasonlók. Másnap reggel a hotel várakozóhelységében találkoztam néhány modellel, és onnan együtt utaztunk a helyszínre, a Knebworth house nevű gyönyörű kastélyba, ahol a Downton Abbey sorozatot is forgatták. Nagyon profi, szervezett és jó hangulatú volt a fotózás, rengeteg stábtaggal. Megtisztelve érzem magam, hogy részese lehettem. Egy élmény volt együtt dolgozni Riccardo Tiscivel, a sok szép modellel és Mert és Marcus fotóspárossal" - mesélte Aliz.

A 19. szülinapjára megkapta a tökéletes ajándékot, de a karácsonyira sem kellett sokat várnia. Az angol GLAMOUR stábja Ausztria legnagyobb tava mellé szemelte ki a helyszínt a decemberi Shine On című editorialra, melyhez Alizt választották modellnek. És milyen jól tették!

Fotó: GlamourUK

Liam Warwick fotóin szőke büszkeségünk Armani, Dior, Dolce & Gabbana, Louis Vuitton, Miu Miu és Valentino segítségével prezentálja a téli szezon újhullámos csillogását, kristályberakásos pizsamában és lurexszállal szőtt felsőkben. Aliz most azt is elárulja, pontosan hogyan is készült a festői környezetben elhelyezett divatanyag:

Fotó: GlamourUK

Ausztriában volt a fotózás. Mivel éjszaka érkeztem meg Steinbachba, másnap reggel, amikor kinéztem az ablakomon nagy meglepetésként ért a látvány. Egy ivóvíz tisztaságú tó, gyönyörű hegyekkel körülvéve, akárcsak egy festmény. Fantasztikus volt reggel a teraszon ilyen kilátás mellett inni meg a reggeli kávémat. Kétnapos volt a fotózás, ugyanis a fények miatt a naplementekor, illetve napfelkeltekor készítettük a képeket. Nyáron zajlott, ami szuper volt, mert amikor nem dolgoztunk, akkor úgy tölthettük el az időnket, akárcsak egy nyaraláson, innen jött az az elnevezés, hogy HOLIJOB. Nagyrészt a hegyekben lévő erdőben fotózunk, illetve a tóparton. A hegy tetején volt egy vadászkunyhó, ott zajlottak az előkészületek. Nagyon kalandos útjaink voltak, ugyanis az erdőben lévő utak nem kifejezetten szélesek és zökkenőmentesek.

Fotó: GlamourUK

Az utolsó napon a reggeli fotózás után kényelmesen megebédeltünk, és időben elindultunk a müncheni reptérre, mert onnan nekik is indult direkt járatuk Londonba, illetve nekem is haza. Ám azzal nem számoltunk, hogy órákat kell állnunk a dugóban, ennek következtében mindannyian lekéstük a gépünket. Szerencsére az én jegyemet egy aznap későbbi járatra tudták cserélni, de ők csak másnap reggel indulhattak vissza.
Nagyon humoros, fiatalos csapathoz volt szerencsém, rengeteget nevettünk és jól éreztük magunkat, szabadidőnkben és munka közben egyaránt. Összegezve, egy kalandos jó kedvű fotózás keretében készült el az angol GLAMOUR decemberi száma.

Fotó: GlamourUK

Ha egy szóval kellene jellemezni a divatot, az legfrissebb topmodellünk szerint biztosan a művészet lenne. Nos, az is külön művészet, hogy ilyen rövid idő leforgása alatt ekkora sikereket képes elérni egy vidéken felnőtt magyar lány. Aliz egyébként a sikeres érettségi vizsgája óta szerencsére már teljes idős modellként dolgozik, én pedig nem szégyellem bevallani: tűkön ülve várom, hogy mi lesz a következő nagy dobása!

Fotó: GlamourUK
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Katalin hercegné legutóbbi ruhája fontos változásról árulkodhat

Katalin hercegné legutóbbi ruhája fontos változásról árulkodhat

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Tippek Black Friday-re: ezt érdemes most beszerezni (x)

Tippek Black Friday-re: ezt érdemes most beszerezni (x)

PR

Karácsonyi ajándékozás: hogyan ne nyúlj mellé? (x)

Karácsonyi ajándékozás: hogyan ne nyúlj mellé? (x)

PR

Addiktív, elegáns és mámorító: mutatjuk a parfümöt, amit most mindenki akar (x)

Addiktív, elegáns és mámorító: mutatjuk a parfümöt, amit most mindenki akar (x)

PR

Mihez kezdj, ha megszorultál anyagilag? (x)

Mihez kezdj, ha megszorultál anyagilag? (x)