Óriási! A Reserved elhozza neked Kate Moss vagány stílusát

2017.augusztus.21.

Az őszi-téli trendforduló mindig rengeteg izgalmas meglepetést tartogat a divatrajongóknak. Új stíluscsavarokat leshetünk el, mindig érkezik valami váratlan trend, és a márkák is a legkülönlegesebb kollaborációkkal dobják fel a kínálatukat.

Kate Moss a Reserved kampányában
Fotó: Reserved

A lengyel Reserved márka terjeszkedési terveihez nagyon is jól passzol, hogy egy újabb igazi divatikonnal szövetkeztek. A már egy ideje nálunk is ismert és kedvelt Reserved nem titkolt szándéka, hogy betör az angol piacra is, és ehhez bizony jobb nagykövetet nem is találhattak volna minden idők legsikeresebb brit modelljénél. Kate Moss felett nem jár el az idő, a London Look egyszemélyes megtestesítője mindent tud a divatról, és arról, hogy hogyan kell mindig lehengerlően megjelenni.

Reserved x Kate Moss
Fotó: Reserved

Olvastad már? A 7 legnagyobb stílustrükk, amit Kate Moss tanított nekünk

Ezt a magabiztos, és lehengerlő tudást csenhetjük el a stílusikontól ezen az őszön, hiszen a Reserved nem csupán arcának kérte fel a topmodellt, de egyúttal egy speciális kollekció is viseli Kate Moss nevét, ami az első képek alapján tökéletesen tükrözi a ikon stílusát, igazi alapdarabokat válogatott össze, amelyek egy kortalan, de mindig sikkes és vagány gardrób legfontosabb holmijai lehetnek. Alig várjuk, hogy lecsapjunk a kollaboráció darabjaira.

Kate Moss
Fotó: Reserved

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> Reserved x Kate Moss - AW17 collection. #reservedxkatemoss #reservedxkate #reserved #fashion #london #aw17 #reservedlondon #reservedforme #newin #reservedoxfordstreet #reservedforkate #reservedfashion reserved (@reserved) által megosztott bejegyzés, 2017. Aug 21., 04:31 PDT

Ez is érdekelhet

Az időskori szex nem rosszabb, csak más - Mutatjuk, mire számíthatsz

Az időskori szex nem rosszabb, csak más - Mutatjuk, mire számíthatsz

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói