Randevú Kate Moss-szal

2011.szeptember.20.

Különleges alkalom volt a Rimmel londoni exkluzív eseménye, ahol én is ott lehettem. Tíz éve, hogy Kate Moss megtestesíti a Rimmel kozmetikai márka "London Look" imázsát. A topmodell egy rúzst is tervezett az évfordulóra, és egy óriási nagy bulira invitálta az újságírókat a világ minden tájáról.

Steve Mormoris, a Coty globális marketingért felelős elnöke elmondta a West End-i csillogó Claridges hotelben rendezett sajtótájékoztatón, hogy Kate Moss "A" londoni lány, és ő diktálja a londoni stílust. Nemcsak a divatban, de a szépségiparban is meghatározó ikon és nagyon büszke arra, hogy ilyen hosszú ideje tart és ilyen sikeres az együttműködésük. A nemzetközi sajtó árgus szemekkel figyelte a színpadon szemérmesen nyilatkozó Katet, egy japán újságíró még engem is megkérdezett, hogy nem láttam-e nagyobbnak a modell pocakját. Nem én!

Nem először találkozom a topmodellel, már voltam olyan szerencsés, hogy öltöztethettem Vogue gyakornokként. (Akkori attitűdjével ez inkább büntetésnek számított!) Őszintén mondva: sokkal jobb állapotban van, mint 2002-ben, sokkal nyugodtabbnak tűnik, és határozottan kedvesebb, mint akkoriban. A világraszóló Rimmel-parti este a Battersea Power Station-ön folytatódott, ami mostanság az egyik legfelkapottabb extrém, loftszerű partihely. A bejáratnál felidézték az elmúlt tíz év kampányait, és egy tükörre mindenki felírhatta a vadiúj Kate rúzzsal az üzenetét. Csakúgy jó móka volt a várakozásnál, hogy a Twitter-falra üzengettek a jelenlevők: Hahó, itt vagyunk! #rimmellondonparty Nemsokára megérkezett Georgia May Jagger, aki nekem a személyes interjú során a legnagyobb meglepetés volt, mert tényleg gyönyörű, nőies és okos. Az új üdvöske, a Puerto Rico-i Alejandra Ramos is felbukkant, és egyre több A-listás híresség sétált be a kamerák tüzében. Kisvártatva levetítették a Kate rúzs reklámfilmjét és a végén nem csak a filmben, hanem a valóságban is megérkezett a topmodell egy helikopterrel.

A képre kattintva egy képes beszámolót is megnézhetsz az eseményről!

4-nagy-d0000EE3863b1b52f55ab.jpg
4-nagy-d0000EE3863b1b52f55ab.jpg

Ez is érdekelhet

Szex nélkül is lehetsz boldog? Az aszexualitás igenis létező dolog!

Szex nélkül is lehetsz boldog? Az aszexualitás igenis létező dolog!

GLAMOUR Horoszkóp

A mai nap váratlan ismeretségeket ígér: Napi horoszkóp, június 13.

A mai nap váratlan ismeretségeket ígér: Napi horoszkóp, június 13.

Monitor

Telkes Mária az a magyar tudós, aki a napenergia úttörője lett Amerikában

Telkes Mária az a magyar tudós, aki a napenergia úttörője lett Amerikában