Randevú Kate Moss-szal

2011.szeptember.20.

Különleges alkalom volt a Rimmel londoni exkluzív eseménye, ahol én is ott lehettem. Tíz éve, hogy Kate Moss megtestesíti a Rimmel kozmetikai márka "London Look" imázsát. A topmodell egy rúzst is tervezett az évfordulóra, és egy óriási nagy bulira invitálta az újságírókat a világ minden tájáról.

Steve Mormoris, a Coty globális marketingért felelős elnöke elmondta a West End-i csillogó Claridges hotelben rendezett sajtótájékoztatón, hogy Kate Moss "A" londoni lány, és ő diktálja a londoni stílust. Nemcsak a divatban, de a szépségiparban is meghatározó ikon és nagyon büszke arra, hogy ilyen hosszú ideje tart és ilyen sikeres az együttműködésük. A nemzetközi sajtó árgus szemekkel figyelte a színpadon szemérmesen nyilatkozó Katet, egy japán újságíró még engem is megkérdezett, hogy nem láttam-e nagyobbnak a modell pocakját. Nem én!

Nem először találkozom a topmodellel, már voltam olyan szerencsés, hogy öltöztethettem Vogue gyakornokként. (Akkori attitűdjével ez inkább büntetésnek számított!) Őszintén mondva: sokkal jobb állapotban van, mint 2002-ben, sokkal nyugodtabbnak tűnik, és határozottan kedvesebb, mint akkoriban. A világraszóló Rimmel-parti este a Battersea Power Station-ön folytatódott, ami mostanság az egyik legfelkapottabb extrém, loftszerű partihely. A bejáratnál felidézték az elmúlt tíz év kampányait, és egy tükörre mindenki felírhatta a vadiúj Kate rúzzsal az üzenetét. Csakúgy jó móka volt a várakozásnál, hogy a Twitter-falra üzengettek a jelenlevők: Hahó, itt vagyunk! #rimmellondonparty Nemsokára megérkezett Georgia May Jagger, aki nekem a személyes interjú során a legnagyobb meglepetés volt, mert tényleg gyönyörű, nőies és okos. Az új üdvöske, a Puerto Rico-i Alejandra Ramos is felbukkant, és egyre több A-listás híresség sétált be a kamerák tüzében. Kisvártatva levetítették a Kate rúzs reklámfilmjét és a végén nem csak a filmben, hanem a valóságban is megérkezett a topmodell egy helikopterrel.

A képre kattintva egy képes beszámolót is megnézhetsz az eseményről!

4-nagy-d0000EE3863b1b52f55ab.jpg

Ez is érdekelhet

Diana hercegnő élete legszexibb ruhájában leckéztette meg Károly herceget, miután az bejelentette hűtlenségét

Diana hercegnő élete legszexibb ruhájában leckéztette meg Károly herceget, miután az bejelentette hűtlenségét

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő