˝A természetesség szép˝ - Modellek helyett hétköznapi emberek szerepelnek a Nubu kampányában

2016.június.2.

A GLAMOUR Women of the Year Az év divattervezője kategóriájának idei nyertesei, a NUBU tervezőcsapata nem véletlenül Magyarország legelőremutatóbb és leginnovatívabb márkája. Ezúttal modellek helyett, hétköznapi embereket toboroztak össze a NUDE by NUBU vonal kampányához.

A NUBU almárkája urbánus és fiatalos darabokat kínál a NUBU stílusjegyeivel, egyszerű szabásvonalakkal jó minőségű anyagokból a hordhatóságot tartva szem előtt. Az új kollekciót a letisztultság, az abszolút természetesség ihlette, mind anyagok, mind színek tekintetében. Ezt a koncepciót tükrözi a kollekcióhoz készült kampány is: a márka profi modellek helyett hétköznapi fiatalokat választott a fotózáshoz, akik önként jelentkeztek a NUBU felhívására.

nude by nubu
nude by nubu

A NUDE by NUBU kollekciók megtervezésekor a hangsúly a funkcionalitáson és a harmónián van, amely a tudatos városi fiatalok mindennapjaira reflektál. Ezek a fiatalok, a márka hiteles képviselői most a NUDE by NUBU kampányának főszereplőivé, a márka arcaivá váltak. A természetesség jegyében smink nélkül álltak a kamera elé: "A természetesség nagyon fontos számunkra, nincs ez másként a NUDE by NUBU kollekciók esetében sem. A természetesség szép, és a mindennapokban megkönnyíti az életünket. A kollekció is ezen elv mentén készült – funkcionális, mégis különleges ruhákat és kiegészítőket tartalmaz, olyan fiatalok számára, akik előnyben részesítik az egyszerű darabokat" – mondják a tervezők.

nude by nubu
nude by nubu

A NUDE by NUBU legfrissebb kollekciójának fazonjait idén húzott gumi részletek és hangsúlyos, széles felhajtások teszik különlegessé. A túlméretezett zsebek a női kollekciónál bőrhatású anyagokból készültek, míg a fiú kollekciónál printelt vonalak imitálják a zsebeket. Színekben a natúr földszínek mellett a kék jelenik meg hangsúlyosan.

nude by nubu
nude by nubu

Modellek: Charlotte @charlottepapp, Eszter @esztervirag, Dávid, Valentin @vanvale
Fotó: Máté Balázs @mate.balazs
Külön köszönet: Keserű Barbara
Helyszín: NUBU Studio


Ez is érdekelhet

Visszatér a konty, amit mindenki imádott a 90-es években!

Visszatér a konty, amit mindenki imádott a 90-es években!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke