Óriási hír!!! A USE unused tervezői új márkát alapítottak!

2017.szeptember.14.

Bennünket egyszerűen sokkolt, amikor kiderült, számunkra mindenképpen váratlanul, hogy az egyik legsikeresebb és legkedveltebb hazai márka a USE unused 13 év után bezárt.

Az utóbbi évek egyik legmeghatározóbb márkája készített olimpiai formaruhát a magyar csapatnak, öltöztette a legismertebb hazai sztárokat, és a világ sok-sok pontján ismerték és szerették a ruháikat. Nehezen tudtuk elképzelni, hogy a két alapító Tóth András és Godena-Juhász Attila tényleg hátat fordít a divatnak, de szerencsére ez nem is lett így. Új alapokkal, és a legnagyobb örömünkre közösen kezdenek egy új márka építésébe, ami már októberben debütál majd, és nem is akárhol, hanem a sanghaji divathéten.

Az A&DRIS márkanév alatt bemutatásra kerülő kollekciók elsősorban a kínai piacra készülnek, gyártásuk is Kínába zajlik majd, hiszen a két tervező mellé a DFO International, kínai befektetőcég állt. Tudjuk, hogy a USE unused márka is sikeres volt a távol-keleti piacon, így aztán nem meglepő, hogy a két tervező új márkája vonzó volt az egyre bővülő kínai piac egyik fontos szereplőjének.

A sanghaji divathét idején a DFO showroomjában debütál majd az A&DRIS első 2018-as tavasz-nyári kollekciója. A hivatalos bejelentésből annyit tudunk meg az új márkáról, hogy:

„Márkájuk koncepciója Attila és András személyes múltjában gyökerezik. A vidéken felnőtt Attila, és a budapesti születésű, nagyvárosi környezetben szocializálódott András új vállalkozása a két világ találkozására épül, folytatva azt a kreatív önkifejezést, amellyel a modern, városi nőket öltöztetik.”

Természetesen hamarosan még több információval jelentkezünk az új márkáról.

Ez is érdekelhet

„A megcsalásnál még a legfurcsább erotikus játékszer is jobb hatással van a szexre”

„A megcsalásnál még a legfurcsább erotikus játékszer is jobb hatással van a szexre”

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói