A végét járja Kanye West divatbirodalma? Megint törölték a Yeezy show-t

2017.szeptember.7.

Idén februárban az utolsó pillanatban rúgták ki Kanye West és az Adidas közös márkájának a Yeezynek a bemutatóját a New York-i divathetekről. Az amerikai divattanácsnak egy kicsit elege lett az öntörvényű rapperből.

Kanye West
Fotó: Getty Images

Amekkora publicitást hozott az eseménynek, hogy a rapper és divatguru itt prezentálja az újabb vízióját, probléma volt vele rendesen. Például Kanye West hajlamos volt az utolsó pillanatban változtatni az időpontot, a helyszíneket, és állandóan mindig kitalált valamit, amivel fennakadást tudott okozni. Négy szezonon keresztült tűrt a New York-i divatheteket szervező szakmai szervezet, majd az ötödik bemutató előtt kitették a Yeezy márka show-ját.

Olvastad már? Kim Kardashian már first ladynek készül

A jövő tavasz-nyári kollekciókat bemutató divathét most indult New Yorkban, ahol a várakozások szerint a Yeezy hatodik kollekciója is bemutatásra került volna. De éppen az első napon Kanye West stábja jelezte, hogy a show-t mégis lefújják, ezúttal azonban a divatszervezettel kerültek összetűzésbe. Előre nem látható problémákra hivatkozva ejtették a bemutatót, hogy aztán a környezetéből belebegtessék, hogy elképzelhető, hogy a sztár Párizsba viszi a show, de persze az sem kizárt, hogy újra az előző, kissé semmilyen online prezentáció mellett döntenek.

A harmadik, albumbemutatóval összekötött Yeezy show pedig igazi szenzáció volt:

Yeezy harmadik show
Yeezy harmadik show
Fotó: Getty Images

Közben mások arról pletykálnak, hogy Yeezy kollekciója egyszerűen nem készült el időben, mert Kanye West az utolsó pillanatban megint elégedetlen volt valamivel. Állítólag feszült a légkör a stábban, mert a rappernek dolgozó tervezők állandóan váltják egymást a híresség kiszámíthatatlan ötletei és reakciói miatt. Akármennyire is vicces Westről, mint dizájnerről beszélni, de az kétségtelen, hogy bármiből képes divatot kreálni, így aztán miközben a márkáját félig már temetik, könnyen lehet, hogy valami váratlan megoldással megint élre tör.

Ez is érdekelhet

Milyen előnyökkel, hátrányokkal és következményekkel járhat a horoszkópok olvasása?

Milyen előnyökkel, hátrányokkal és következményekkel járhat a horoszkópok olvasása?

Szépséghírek

10+1 elképesztő Eufória-smink, amiről nem tudjuk levenni a szemünket

10+1 elképesztő Eufória-smink, amiről nem tudjuk levenni a szemünket

G-Szex

Így lesz sokkal hosszabb a szex - 13 útmutató tanács

Így lesz sokkal hosszabb a szex - 13 útmutató tanács