Az első kép a világ egyik legnagyobb H&M üzletéről!

2016.május.23.

Te is megőrülsz a kíváncsiságtól, hogy milyen lesz a H&M május 26-án megnyíló legújabb és egyben legnagyobb magyarországi üzlete? Akkor két jó hírünk is van!

A műemlékvédelem alatt álló Váci1 épületben, amely az UNESCO Világörökség része, helyet kap majd az összes koncepció, így a férfi-, női- és gyermekruházat mellett a Home és szépségápolási részleg is. A H&M számára nemcsak a ruhagyártás, de az üzletnyitás terén is kiemelkedően fontos a fenntarthatóság és a környezetvédelem: a természetes erőforrások kímélése érdekében az új üzletek nyitásánál is fontos szempont az energia- és erőforrás-takarékosság, amit a vállalat a partnereitől is elvár. A Váci1-ben energiafogyasztást mérő berendezések optimalizálják az üzlet energiafogyasztását, ahol kizárólag energiatakarékos fényforrásokat használnak, valamint a hűtés-fűtés-ventilláció terén is csakis a legújabb generációs VRF-rendszerek lesznek beépítve, valamint újrahasznosításra kerül a szürkevíz is, míg a környezetet terhelő anyagok, így a PVC használata is tilos.

FIGYELJ!


Az üzletnyitás napján, május 26-án a HM egész nap 20 százalékos kedvezménnyel vár, ha 10.000 forint felett vásárolsz, emellett pedig ha az első száz vásárló között vagy, ajándékkártyát is kapsz, a nap folyamán pedig Sziget jegyek is kisorsolásra kerülnek.

LEHET MÉG FOKOZNI!


A HM 2016.05.25-én egy zártkörű VIP shoppinggal és Rooftop Partyval egybekötött megnyitót is tart.

A GLAMOUR és a H&M jóvoltából 3 fő a párjával együtt belépést nyerhet erre a partira. Ahhoz, hogy a VIP partyra bejuthass, annyit kell tenned, hogy az alábbi képet megosztod az Instagram oldaladon és a következő hashtaget használod: #ekkoratmegnemlattam

Ez is érdekelhet

Beyoncé dugó miatt késett a Grammy-gáláról, de így is ő volt az est királynője

Beyoncé dugó miatt késett a Grammy-gáláról, de így is ő volt az est királynője

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói