Ilyen nagy H&M üzletet még nem láttál!

2016.május.5.

Már nem kell sokat várni, és megnyílik Magyarország legnagyobb H&M üzlete Budapesten: a Váci utca legelején található Váci1 ad otthont május 26-ától a svéd divatóriás legújabb üzletének, mely a H&M magyarországi flagshipstore-ja is lesz egyben. Ez azt jelenti, hogy ez az üzlet minden tekintetben kiemelkedik a többi közül: a nem mindennapi szépségű és múltú műemléképületben, mely egykor a Budapesti Értéktőzsde helyszínéül szolgált, és amely az UNESCO által nyilvántartott Világörökség része, a márka összes vonala megtalálható lesz. A háromszintes üzletben a férfi-, női- és gyermekruhák mellett megtalálható lesz majd a Home és a szépségápolási részleg is, valamint a hazai viszonylatban szintén egyedülállónak számító kibővített cipőrészleg.

A H&M-nél kiemelkedő szerepe van a fenntarthatóságnak, mely fontos részét képezi a vállalat üzletpolitikájának, és ez már immár a H&M szlogenje is: "Divat és minőség a legjobb áron, fenntartható módon". A vállalat már évek óta kínál fenntarthatóbb anyagok felhasználásával, például biopamutból és újrahasznosított pamutból készült ruhákat, melyek Conscious néven találhatók meg az üzletekben. Azonban nemcsak a ruhagyártás, de az üzletnyitás terén is kiemelkedően fontos a fenntarthatóság és a környezetvédelem: a természetes erőforrások kímélése érdekében az új üzletek nyitásánál is fontos szempont az energia- és erőforrás-takarékosság, amit a vállalat a partnereitől is elvár. A H&M az üzletek kialakításakor és üzemeltetése folyamán is olyan új technológiákat használ, amelyekkel csökkentheti a környezeti terhelést.

Az üzletnyitás napján, május 26-án a H&M egész nap 20 százalékos kedvezménnyel várja a vásárlókat. Emellett az első száz vásárló ajándékkártyát kap, valamint Sziget jegyek is kisorsolásra kerülnek a nap folyamán.

Ez is érdekelhet

Melegség kívül-belül: kétperces komplex arckezelés, amire minden bőr vágyik

Melegség kívül-belül: kétperces komplex arckezelés, amire minden bőr vágyik

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Divathírek

Lady Gaga új csavart adott a kis feketének

Lady Gaga új csavart adott a kis feketének