Christian Louboutin a Star Wars női hőseiből inspirálódott új cipőkollekciójához

Alig ocsúdtunk fel a Rag&Bone fantasztikus Star Wars ruháiból, máris itt a következő tematikus kollekció. Ezúttal pedig cipőkkel kedveskednek a rajongóknak. És nem is akámilyen cipőkkel! Az egyik legnevesebb tervező, Christian Louboutin fogott össze a Disney-vel és a Lucasfilmmel, hogy egy egyedülálló mini kollekciót hozzanak létre.

A dizájner 4 exkluzív modellt álmodott meg, amiket az új rész, Az utolsó Jedik 4 női főszereplőjének karakterei ihlették, név szerint Rey, Holdo Admirális, Phasma Kapitány és Rose Tico.

A kollekciónak fontos küldetése is van, akárcsak a filmbéli szereplőknek. A Louboutin és a színésznők által dedikált cipők ugyanis árverezésre kerülnek, majd a befolyt összeget egy súlyosan beteg gyermekeket segítő alapítványnak ajánlják fel. Aki megnyeri az aukciót nemcsak a gyűjtői darabbal lesz gazdagabb, de egy másik pár cipőt is kap, betekinthet a Lucasfilm kulisszái mögé egy stúdiótúra keretében, plusz megnézheti a filmet San Franciscoban, egy különleges vetítés alkalmával. (Sajnos az utazás és a szállás nem foglaltatik az árban.) A tétek 2000 dollártól kezdődnek.

Az utolsó Jediket egyébként vastapssal és hangos ovációval jutalmazta a közönség az amerikai premier után. Magyarországon december 14-től kezdik vetíteni a mozik.

Ez is érdekelhet

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!