Clémence Poésy nagyon cuki a Stylist magazin címlapján

2013.október.9.

Az egyik legvagányabb stílussal rendelkező francia színésznő nem más, mint Clémence Poésy. Szépségére és sikkességére a Stylist magazin is felfigyelt, és őszi-téli különkiadásuk címlapjára a bájos sztárt tette.

Clemence Poesy
Fotó: BrianBowenSmith/Stylist

A hamarosan 31. évét betöltő szőkeségre először a Harry Potter és a tűz serlege filmváltozatában figyeltünk fel, mint a hipnotikus szépségű tündér (véla) felmenőkkel rendelkező francia varázslótanonc, aki visszatérő karakter volt a sikersorozat utolsó két részében is. Később feltűnt az Erőszakikban, majd A pletykafészek több részében is láthattuk Chuck Bass francia szerelmeként. A stílusmagazin új sorozatának, a The Tunnel apropóján készített vele interjút.

Clémence Poésy a Stylist magazin külön lapszámának borítóját díszíti, melyen viccesen majdnem kidől a képből egy nagyon csajos rózsaszín háttér előtt. De nem csak ennyiből állt a Chloé pár évvel ezelőtti arcának modellkedése a divatmagazin számára, ugyanis a lapnak egy divatanyag erejéig a szezon legizgalmasabb darabjaiban is pózolt Brian Bowen Smith kamerája előtt. Teljesen odavagyunk ezért a fotósorozatért.

Kattints a galériára, ahol megtalálod a fiatalos, szuper cuki és olykor roppant vicces fotókat a színésznőről.

Clémence Poésy nagyon cuki a Stylist magazin címlapján A francia szőke színésznő a stílusmagazin különszámában kapott kiemelt szerepet. A fotósorozat igazán szuperre sikerült.

Ez is érdekelhet

Ezek a legnépszerűbb emojik

Ezek a legnépszerűbb emojik

Sztárhírek

Cher elárulta élete legnagyobb tragédiáját: három babáját is elvesztette

Cher elárulta élete legnagyobb tragédiáját: három babáját is elvesztette

G-Életstílus

15 dolog, amivel egy nőnek 30 éves korára rendelkeznie kell

15 dolog, amivel egy nőnek 30 éves korára rendelkeznie kell