Demmer Erika: Köszönet a GLAMOUR-olvasóknak

2012.április.5.

Ezúttal nem a http://www.glamouronline.hu/divatblog/kalandos-fotozas-franciaorszagban-demmer-erika-blogja-5556>megszokott blogot olvashatjátok Demmer Erikától. http://www.glamouronline.hu/womenoftheyear2012/demmer-erika-a-glamour-jelolesem-talan-onbizalmat-ad-a-magyar-noknek-5728>Legsikeresebb magyar plus size modellünk

Demmer Erika megérkezik a GLAMOUR-gálára
Demmer Erika megérkezik a GLAMOUR-gálára

Azóta is iszonyatosan sok "rajongói" levelet kaptam Magyarországról a Facebook oldalamra, amelyben sokan gratuláltak a nevezésemhez, és elárulták, hogy ez mennyire sokat segített nekik saját magukat elfogadni, és jobban érezni magukat a bőrükben, még ha több mint 40-es is a méretük, vagy talán több mint 180 centi magasak, és ezért mindig is kilógtak a sorból.

Nektek köszönhetően nagyon sok fiatal nőnek egyszerűbb lett elfogadnia saját magát, és remélem, hogy ez a trend nem csak a GLAMOUR-gáláig tartott, hanem az üzenet tényleg megérkezett.

Sajnos csak a gála napjára sikerült megérkeznem Magyarországra, de szerencsére pár napig maradni tudtam Budapesten, és szívesen fogadtam el azoknak a tévécsatornáknak a felkérését, akik ebben a témában interjút akartak készíteni velem. Ahogy elnézem, egyre toleránsabb lett a magyar divatvilág a nőiesebb nőkkel szemben, amire nagyon büszke vagyok.

Nagyon meglepett és örömmel töltött el az emberek meleg fogadtatása és a pozitív visszajelzések. Itt, Németországban a "normális modellek" is szurkoltak nekem, és kedves e-maileket küldtek, amelyekben arra biztattak, hogy folytassam tovább, és terjesszem ezt a szemléletet. Nagyon örülök neki, hogy a kollégáimtól ilyen sok támogatást kapok.

Itt szeretném megragadni a lehetőséget, hogy gratulálhassak a többi kedves nevezett modellkollégáimnak a munkásságukhoz, és ahhoz, hogy a világban a magyar lányok jó hírét terjesztik, és természetesen a győztesnek, Palvin Barbarának (akinek személyesen is gratuláltam a gálán), aki gyönyörűséges arcával mindenkit elvarázsolt.

Extra köszönet a GLAMOUR-nak, aki kiáll ezért a témáért, és a csodálatos estéért. Iszonyatosan jól éreztem magam Magyarország legstílusosabb és legglamúrosabb buliján, ezért én is hajnalig roptam... I LOVE GLAMOUR!!!
Demmer Erika

Köszönjük, Erika, nagyon büszkék vagyunk rád!

Erika a legtündöklőbb arcnak járó NIVEA Q10 különdíjjal
Erika rengeteg tévének és lapnak adott interjút az itt töltött napok alatt

Ez is érdekelhet

„Kis mell, pocak… Sosem volt tökéletes alakom, mégsem akarok változtatni a testemen"

„Kis mell, pocak… Sosem volt tökéletes alakom, mégsem akarok változtatni a testemen"

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói