Emily Ratajkowski átlátszó ruhában szabadította fel testét a Vanity Fair Oscar-partiján

Az éj leple alatt lezajlott az Oscar-gála, így a 2023-as díjátadó szezonnak búcsút mondhatunk. A divatáradat azonban nem ér véget a legrangosabb filmes esemény vörös szőnyegén, mert stílusos hírességeink hivatalosak voltak 2023 legfantasztikusabb after partijára is, amit évről évre a Vanity Fair rendez. Emily Ratajkowski szó szerint tündökölt a rendezvényen – ezüstösen csillogó meseszép ruhájáról egyszerűen nem tudjuk levenni a tekintetünket. Mutatjuk!

Emily Ratajkowski a Feben divatmárka istennő ruhájában hódított
Emily Ratajkowski a Feben divatmárka istennő ruhájában hódított
Fotó: Arturo Holmes/Getty Images

Újabb nap, újabb divattal túlfűtött esemény, és egy újabb meztelenruhaEmily Ratajkowski ismét bebizonyította, hogy bizony ő a meztelenruhák koronázatlan királynője. A kevesebb néha több lelkes képviselőjének több átlátszó estélyi is lapul a ruhásszekrényében, most pedig egy újabb darabbal bővítette repertoárját, amit a Vanity Fair buliján avatott fel.

Emily Ratajkowski istennőként ragyogott

Emily Ratajkowski a Vanity Fair Oscar-gálát megkoronázó partiján egy olyan ruhát viselt, ami a 2023-as őszi-téli kollekciók bemutatójáról érkezett a vörös szőnyegre. A ragyogó estélyi zsenialitása a kézműves részleteiben rejlik: a flitterek összhatását a tervező egy outré páncélhoz hasonlítja.

„A legtöbb ember nőiesnek tartja a flittereket, de számomra inkább olyanok, mint egy páncél – egy ilyen merész anyag viselésében erő van – nyilatkozta a kreáció alkotója a VOGUE magazinnak. A fonott részletekkel ékesített áttetsző csoda mögött álló agy Feben, aki egy feltörekvő londoni tervező.

Emily Ratajkowski istennő ruhája a Vanity Fair-parti vörös szőnyegének egyik legszebb kreációja
Fotó: Steve Granitz/Getty Images

Brendan Fraser könnyeivel küszködve vette át az Oscar-díjat, a Minden, mindenhol, mindenkor megérdemelten verte rommá a mezőnyt

A divatmennyországgá avanzsált buli vörös szőnyegén számos merész meztelenruhát lehetett látni, de Emily Ratajkowski istennőszerű, láncpáncélhoz hasonlító estélyije volt a legdrámaibb és legművészibb mind közül. A mögöttes jelentéstartalmakon túl is imádjuk a modell ruháját, mert azzal, hogy szettválasztásával felkarolta nőiességét, kiállt a nők jogaiért is. Mi csak annyit szeretnénk hozzáfűzni, hogy vegyük vissza a hatalmat a testünk felett, öltözködjünk magunkért, és ne a társadalom elvárásainak megfelelően!

Az Oscar-gála lenyűgöző divatpillanatai:

Ez is érdekelhet

Ő lett a Sztárban sztár hatodik adásának kiesője, elképesztően szoros volt a szavazás

Ő lett a Sztárban sztár hatodik adásának kiesője, elképesztően szoros volt a szavazás

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói