Hunter Schafer melleit egy szál toll fedte a Vanity Fair Oscar-partiján

A díjátadó szezonnak vége, túl vagyunk az Oscar-gála ünnepségén, de a divatáradat nem ér véget a legrangosabb filmes esemény vörös szőnyegén – kedvenc hírességeink ugyanis hivatalosak voltak 2023 legfantasztikusabb after partijára is, amit évről évre a Vanity Fair rendez. A buli egyik legelragadóbb híressége Hunter Schafer volt, aki elképesztően bátor ruhában érkezett - és imádtuk érte!

Hunter Schafer a női test felszabadítója volt a Vanity Fair partiján
Hunter Schafer a test felszabadítója volt a Vanity Fair Oscar-partiján
Fotó: Emma McIntyre/Getty Images

Hunter Schafer lenyűgözően festett a Vanity Fair Oscar-gála partiján, ahol az Ann Demeulemeester divatmárka frissen debütált 2023-as őszi-téli kollekciójának záródarabját viselte. A ruha Ludovic de Saint Sernin érdeme, aki kreációit egyaránt szánja férfiaknak és nőknek, miközben minden egyes darabot nemtelenre tervez. Az Oscar-díjátadót ünneplő partira az Eufória ragyogó csillagát Luxury Law stylist öltöztette fel – és tagadhatatlanul csodás munkát végzett.

Hunter Schafer ruhája mindenkit felszabadít

Hunter Schafer a Vanity Fair Oscar-gála partiján Ann Demeulemeester ruhát viselt
Fotó: Daniela Venturelli/Getty Images

A 24 éves színésznő egy tollfelsőben és egy gyöngyházfényű selyemszoknyában lépett a vörös szőnyegre, ami nem sokat hagyott a képzeletünkre. A nőket és a testüket érintő jogok a mai napig vita tárgyát képezik, mi pedig nagyon hálásak vagyunk Hunter Schafer színésznőnek, aki angyali megjelenésével felszabadította a testét, és ezzel együtt minden nőét.

Nem ez volt az egyetlen üzenet, amelyet ruhája hordozott: azzal, hogy az alkalomra egy Ludovic de Saint Sernin tervezésű Ann Demeulemeester darabot választott, a nemtelen divat mellett is teljes mellszélességgel kiállt. Ez elősegíti a nemek határtalan spektrumának átláthatóbbá tételét és megértését, miközben egyértelműsíti a nyilvánvalót és vitathatatlant, hogy egy textil vagy egy ruhadarab nemtelen.

Nincs felszabadítóbb Rihanna vörös szőnyeges megjelenésénél a 2023-as Oscar-gálán

Az Oscar-gála legropogósabb divathírei:

Ez is érdekelhet

Ő lett a Sztárban sztár hatodik adásának kiesője, elképesztően szoros volt a szavazás

Ő lett a Sztárban sztár hatodik adásának kiesője, elképesztően szoros volt a szavazás

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói