Sztárok, akiknek a legmélyebb volt a dekoltázsuk a 2023-as Oscar-gálán

Szebbnél szebb ruhaköltemények, felsliccelt szoknyarészek, izgalmas hátkivágások, extramély dekoltázsok. Gondoltál már arra, mi lehet az oka annak, hogy a vörös szőnyegen sok híresség merészen megmutatja a testét? Vajon bizonyítaniuk kell, hogy remek formában vannak? Állnak az újabb filmszerep ajánlatok elé?

Eva Longoria merész dekoltázzsal az Oscar gála vörös szőnyegén
Eva Longoria merész dekoltázzsal a 2023-as Oscar-gála vörös szőnyegén
Fotó: Getty Images

Az Oscar-gála az egyik legizgalmasabb divatbemutató az évben - igen, tudjuk, hogy filmes esemény, a divatbemutató titulus nem botlás volt a részünkről. A vörös szőnyegen kifejezetten drága designer ruhákat nézegethetünk a világsztárokon, csupa olyan holmit, ami talán soha nem kerül majd a mi gardróbunkba, mégis imádjuk nézni. Ez a Louis Vuitton, ez a Gucci, ez a Versace – no és az a dekoltázs!

Kukucs!

Nincs is csábítóbb, mint egy finoman, vagy kevésbé finoman sejtetett női kebel. Tudják ezt a divattervezők is, így szebbnél szebb kivágásokkal bíró estélyi ruhákat terveznek. Ilyenkor a nők úgyis érinthetetlenek, senki nem abuzálhatja őket, biztonságos hát, ha ilyenkor mutatják meg a bájaikat, és élvezik a nőiességüket. Tévedés, hogy 2023-ban csak bizonyos kor alatt lehet mélyen kivágott ruhát viselni! Eva Longoria viselte például az egyik legextrább dekoltázst, és ő történetesen negyvenhét éves. De vegyük például Jessica Chastain-t, aki negyvenöt éves, és szintén egy gyönyörű, izgalmasan dekoltált estélyit viselt. De nézzük csak, kik voltak a legmerészebbek!

Ariana DeBose ruhájának dekoltázsa majdnem a köldökéig ért, és izgalmas pántok is díszítették a ruháját a 2023-as Oscar-gálán
Fotó: Getty Images

Nincs felszabadítóbb Rihanna vörös szőnyeges megjelenésénél a 2023-as Oscar-gálán

Nézd meg az Oscar-gála gyönyörű ruháit!

Ez is érdekelhet

Kulcsár Edina álomszép nevet adott kislányának – ráadásul a jelentése is különleges

Kulcsár Edina álomszép nevet adott kislányának – ráadásul a jelentése is különleges

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói