Emma Watson új Instagram oldalt indított, és elájulsz annyira szuper

2017.február.20.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ha van olyan, akit a sztárvilágban igazán fenntartás nélkül tisztelünk, akkor az mindenképpen a Harry Potter egykori sztárja.

Emma Watson
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

Emma Watson nem csak azzal lopta be magát a szívünkbe, hogy szinte együtt nőttünk fel vele, és egy generáció legnagyobb szenzációjának számító sorozat sztárjaként lett ismert. Ennél sokkal többről van szó. A színésznőt meg sem legyintette a gyereksztárokat gyakran elérő fiatalkori szétesés. Példát mutatott azzal, hogy a sztárélet helyett a tanulást választotta, amellett, hogy csodás színésznő az ismertségét arra használja fel, hogy nagyon fontos dolgokról beszéljen. Rengeteget foglalkozik a nők jogaival és lehetőségeivel, ezernyi lányt inspirál ezzel, ugyanakkor mi sosem feledkezünk meg arról sem, hogy mindeközben Emma Watson egy igazi stílusikon is. Persze, ebben sem az a hagyományos fajta, hiszen a színésznő a fenntartható divat híve, aki nagy figyelmet fordít arra, hogy az öltözködése is közvetítse a fontos elveit. Elutasítja az állati bőrből, szőrméből készült holmik viselését és fontosnak tartja, hogy a ruhái a fair trade jegyében készüljenek.

Emma Watson ugyan fent van az Instagramon, de tőle bizonyosan sosem fogunk bikinis szelfiket, pucsítós képeket látni. A közösségi felületen is azt csinálja, amit egyébként, népszerűsíti az olvasást, igyekszik felhívni a figyelmet a világ problémáira és ösztönzi a követőit arra, hogy tevékenyen vegyenek részt a megoldásban, akár önkéntesként, akár adományozóként. Most azonban egy vadiúj profilt indított, The Press Tour néven. Ez az Instagram projekt pedig pontosan azoknak szól, akik imádják Emma stílusát. Valójában a színésznő outfitjeinek pontos leírását adja meg ez a profil, mégpedig pontosan azért, hogy a környezettudatos öltözködést népszerűsítse. Az street style fotók ugyanakkor érdekes módon mégis, mintha már most egy kicsit közelebbi bepillantás nyújtana Emma Watson mindennapjaiba. Egyelőre csak három kép került fel a The Press Tour profiljába, de mi már most szerelembe estünk!

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> Tonight was the first ever public screening of @beautyandthebeast! We were so happy to surprise the audience in Paris and say #8220;bonjour#8221; in person, especially as this is the country where it was created and Belle#8217;s place of birth #127467;#127479;#127801; Laura Kim and Fernando Garcia, the new Co-Creative Directors of @oscardelarenta, created this Jacobian flower-embroidered duchesse satin bustier with an organic silk faille sash and organic wool trousers as part of their first collection. The entire look was made in-house at Oscar de la Renta#8217;s NYC atelier #10084; @burberry pumps handmade in Italy with organic silk. Fashion info verified by @ecoage #ecoloves The Press Tour (@the_press_tour) által megosztott bejegyzés, 2017. Febr 19., 14:29 PST

The Press Tour (@the_press_tour) által megosztott bejegyzés, 2017. Febr 19., 14:44 PST defer src="//platform.instagram.com/en_US/embeds.js">

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez a legegészségesebb tej, amiből csak ihatsz

Ez a legegészségesebb tej, amiből csak ihatsz

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője