Engedd szabadjára a benned rejlő művészt, ismerd meg a Desigual életérzést

2019.július.23.

Nemrég különleges élményben volt részem, ugyanis Barcelonában közelebbről is megismerkedhettem a Desigual márkával. A csapattal töltött napok barátságos, vidám, kötetlen hangulatban teltek, ami már önmagában is jellemezte a Desigual életérzést.

Zenés meditáció, azaz a benned rejlő művész előhívása

A Sónar fesztivál adott otthon a Desigual meglepetésének. Amikor megérkeztünk, tényleg semmit nem tudtunk arról, mit fogunk látni, mivel lepnek meg minket a szervezők. A helyszínen bárki kipróbálhatta a testfestés különleges módját. A neon színű festék ugyanis kizárólag UV-fény alatt vált láthatóvá.

Ekkor már számítottam rá, hogy nemsokára igazi optikai illúzióval bolondítják meg az elménket. A szó pozitív értelmében. Így is történt. Egy terembe sétálva teljesen egyszerű, fehér felületet láthattunk, ami pár perccel később vizuális és digitális effektekkel megspékelt művészi zuggá változott. Belépéskor mindenki kapott egy fülhallgatót, aminek köszönhetően egy teljesen más dimenzióba repültünk. Először csak relaxáló zenét hallottunk, később pedig egy kellemes hang meditációra invitált minket.

A hagyományos meditációs formától gyorsan eljutottunk a zenés, táncos relaxációig. A cél az volt, hogy mindenkiből kihozzák a benne rejlő kreatív energiákat. A szobát elnézve ez sikerült is, hiszen mindenki teljes erejéből táncolt, ugrált és kiabált.

Bármennyire is furcsán hangzik, elképesztően felszabadító élmény volt egy olyan közegben lenni, ahol mindenki szabad, mindenki önmaga lehet és mindenkiből áramlanak a kreatív energiák. Így nem volt nehéz megérteni, mit is jelent a Desigual életérzés.

Desigual in Beta

A Desigual in Beta a márka legújabb kezdeményezés, ami a kísérletezést, kreativitást, izgalmat, innovációt, tanulást és a szorongás nélküli életet jelenti. Egy olyan együttműködési platformot hoztak létre, melynek célja, hogy tegyünk egy nagy ugrást, amivel kilépünk a komfort zónánkból és nem félünk új perspektívákat megismerni együttműködve más márkákkal, művészekkel és természetesen önmagunkkal, határtalan kreativitással. A márka célja az első pillanattól kezdve az volt, hogy különleges, egyedi, autentikus vonalat képviseljenek. Elutasítják a mainstream szabályokat és mindenkit arra ösztönöznek, hogy úgy öltözködjön, hogy kifejezze vele a benne élő művészt. Szabadon, szabályok nélkül, optimistán!

A fiatal tehetségek felfedezése

A Desigual csapata 2018-ban létrehozott egy kreatív helyszínt, ahol arra ösztönözték a fiatal tehetségeket, hogy átértelmezzék a Desigual univerzumot és a legvadabb kreativitásukat is kiéljék. Megismertették egymással a kreatív művészt, Miranda Makaroff-t, az énekes King Jedet-et, a stylist Laura Vandall-t, a spanyol R&B énekesnőt Aleesha-t, a testfestés művészét Claudia Sahuquillo-t, a művészeti vezetőt Blanca Miró-t és a punk lelkű, anti-modellt Marina Guindi-t. A cél az volt, hogy olyan művészi darabokat hozzanak létre, melyek a Desigual univerzum részévé válnak. Így született meg Aleesha Myself Again című száma is.

A fiatal énekesnő arra is lehetőséget kapott a Desigual jóvoltából, hogy fellépjen a Sónar fesztiválon, ahol őrületes koncertet adott és nemcsak énektudását mutatta meg, hanem táncosaival együtt elképesztő show-t csináltak.

A Sónar fesztiválra készített Desigual övtáskát rengetegen viselték!

Ez is érdekelhet

Ami üstökösként robbant be Franciaországban – A hét könyve: Beleegyezés

Ami üstökösként robbant be Franciaországban – A hét könyve: Beleegyezés

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.