Érzéki száj, mandulaszemek: itt az új német modellüdvöske!

2012.július.9.

Carola Remer nem az a tipikus szőke, nőies szépség, mint a befutott német szupermodellek. Claudia Schiffer, és Heidi Klum után pedig sokan éppen őt tartják a legesélyesebb trónkövetelőnek. A 22 éves mandulaszemű, érzéki szájú lány jó úton halad, hogy rövid időn belül a legnagyobbak közé kapaszkodjon.

Egy sebész apuka és gyógyszerész anyuka lányaként, szintén gyógyszerésznek készült. Modellpályafutását 17 évesen kezdte, amit unokatestvérének köszönhet, aki elküldte az akkor még egyetemista lány képeit egy ügynökségnek. A nagy áttörés azonban 2011 után következett, amikor leszerződött a New York-i One Model ügynökséggel. Azótra olyan nagy nevek kifutóin gyalogolhatott már, mint Ralph Lauren, Jean-Paul Gaultier, Tom Ford, Cacharel, Alberta Ferretti vagy a Moschino.

A fiatal modell nagy vágya, hogy körbeutazhassa a világot. Nos, úgy tűnik remek úton halad, a nyugati és európai divatvilág után, kelet is felfigyelt rá, hiszen fotózta már a japán és a kínai Vogue.

Csodás alakját saját bevallása szerint annak köszönheti, hogy imád táncolni, korábban balettozott is. Egy nyilatkozatában elmondta, hogy a tánc amellett, hogy remek formába hozza, abban is segített a pályája elején, hogy levetkőzze a gátlásait, így számára igazán nem nagy nehézség, ha néha meg kell válnia egy-két ruhadarabtól a fotózásokon.

Kattints a képre, és nézd meg Carola Remer pályafutását képekben!

Kedvenc tervezője Karl Lagerfeld, odáig van a Chanel klasszikus és egyszerű darabjaiért. Saját stílusát is a visszafogott és elegáns öltözködés jellemzi. Nagyon szereti a fekete színt és az olyan kényelmes ruhákat, amelyek kihangsúlyozzák az ember alakját.

Saját elmondása szerint, ha nem modell lenne, akkor valószínűleg gyerekeket és rászorulókat gyógyítana a harmadik világ országaiban. Egyébként hosszú távú tervei között szerepel, hogy alapítványt hozzon létre, jótékonykodjon. No, ez az ami igazán szimpatikussá teszi, amellett, hogy nagyon különleges karakter, és különlegesen szép arca van.

Kíváncsian várjuk, mit tartogat számára a jövő.

Érzéki száj, mandulaszemek: itt az új német modellüdvöske!

Ez is érdekelhet

Így szabadulj meg a mitesszerektől biztonságosan és hatékonyan a szakértő szerint

Így szabadulj meg a mitesszerektől biztonságosan és hatékonyan a szakértő szerint

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói