Ezek a tökéletes esküvői ruhák a hazai divat szerelmeseinek

A 2023-as esküvői trendeket bemutató Bridal Fashion Show-n jártunk, ahol szebbnél szebb magyar tervezői darabokat vehettünk szemügyre. Akinek a közeljövőben lesz esküvője, itt biztosan szerzett inspirációt!

Bridal Fashion Show
Ezek a tökéletes esküvői ruhák a hazai divat szerelmeseinek | Bridal Fashion Show
Fotó: Karczag Dániel

A Wedding Showroom rendezésében létrejövő Bridal Fashion Show immár 3. alkalommal mutatta be a magyar esküvői ruhatervezők bámulatos darabjait menyasszonyoknak, koszorúslányoknak és mindenkinek, aki a tökéletes alkalmai ruhát keresi. A bemutatón 12 tervező vonultatta fel kollekcióját a következő szezonra. Ha egyszóval kéne leírni, hogy mit jövendöltek a magyar tervezők a következő szezonra, akkor az a romantika. Könnyed anyagok, egyszerű szabásvonalak és látványos részletek jellemzik az esküvői ruhákat, amelyeket 2023 menyasszonyai viselhetnek majd.

Romantika a köbön

Az őszi bemutató apropója, hogy a menyasszonyok a következő évre ebben az időszakban kezdik tervezgetni a nagy napot, és ez az az időszak, amikor keresik a tökéletes ruhát és szolgáltatókat. Mikor elkezdenek tervezőket keresni, az online felületeken nehéz választás előtt állnak és ebben szeretnénk a segítségükre lenni. Nagyon fontos élőben is látni az anyagokat, a ruhák esését és a textúrákat. A ruhákon kívül egyedi tervezésnél rendkívül fontos a tervező személye is. A tervezést 4-5 ruhapróba is megelőzi, így fontos a tervező és az, hogy milyen energiákkal tanácsokkal látja el a menyasszonyt a próbák során.” – mondja el Sipos Réka, a Bridal Fashion Show rendezvénysorozat megálmodója.

Bridal Fashion Show
Fotó: Karczag Dániel

A tervezők mindig figyelnek az egyedi igényekre, az esküvő stílusára, a menyasszony testalkatára és színeire, valamint arra, hogy hogyan szeretné látni magát az esküvőn. Mindegy, hogy romantikus álmodozó, vagány menyasszony, netán vérbeli fashionista: a sajátos művészi attitűddel felruházott designerek sokszínű stílusának köszönhetően biztosak lehetnek abban a menyasszonyok, hogy felejthetetlen WOW-élményben lesz részük.

Ezek voltak az idei CFDA díjátadó legvagányabb szettjei

A bemutatót a Sweetheart Couture letisztult, de izgalmas darabjai nyitották, ahol kiemelt szerepet kaptak a látványos kardíszek. A Dambrosia ruhák a hagyományt ötvözik az aktuális trendekkel, a titkuk pedig a részletek kézzel való kidolgozásában rejlik. A Pomponia Bridalwear darabjai légiesek, könnyedek és csodaszép csipke felhasználásával készülnek. Az OHMYPEARL márka ezúttal gyöngyökből készült topokkal és ruhakiegészítőkkel debütált, amelyek különleges látványt nyújtanak egy-egy letisztult ruhával viselve is. A Ziggi Luxury Bridal & Evening ruhák rafináltak, kecsesek, kényelmesek, és az igazi nőt hivatottak előhozni viselőjükből. A DADO kézzel készül makramé csodái pedig ezúttal tüll kiegészítést kaptak, hogy egy új, egyedi lehetőséget adjanak a bevállalós menyasszonyoknak.

Bridal Fashion Show
Fotó: Karczag Dániel

A bemutató második felét #jkaposistyle nyitotta, ahol kifinomult, antik, trendkövető és játékos darabok is kifutóra kerültek a “Valami régi, valami új, valami kék” jegyében. Orsolya Darchi csillogós, izgalmas szabásvonalakkal készült ruhái a női lélek folyamatos változását hivatottak szimbolizálni sokféleségükkel. A La Conchiglia márka selyemszaténból készült színes koszorúslány ruhákat mutatott be, amelyek más különleges alkalom során is könnyedén viselhetők letisztultságuknak köszönhetően. Ezután következett az Atelier Lajos bemutató, ahol az haute couture, a luxus és az egyéni szépség került kifejezésre a látványos ruhákban. A bemutatót a KozaricsViktorDress márka zárta, ahol a romantika, a nőiesség és a szexiség észben tartásával készültek a ruhák, hogy a menyasszonyok magabiztosnak érezzék magukat a Nagy Napon.

Bridal Fashion Show
Fotó: Karczag Dániel

A Victoria Rozgonyi Bridalwear bemutatóról külön szeretnénk megemlíteni, hogy nem a 2023-as kollekció került bemutatásra, ugyanis a tervező személyre szabott ruhákat készít, így a show alkalmával 2022, Victoria Rozgonyi ruhát viselő menyasszonyai vonultak fel saját ruháikban.

Szerencsére egyre népszerűbb a menyasszonyok körében a magyar tervezésű egyedi dizájn. A ruhakészítés folyamata is része az esküvőre való felkészülésnek, ráhangolódásnak és az alkotási folyamat önmagában is óriási élmény. Egyedi ruhakészítés esetében nem okoz problémát személyre szabott méretekkel dolgozni sem, a tervezők pedig az egyedi stílust veszik figyelembe, hogy a menyasszonyok önazonosak maradjanak. A tervezők elsődleges szempontja az elégedett megrendelő és az, hogy a ruha úgy álljon viselőjén mintha rá öntötték volna. Fontos számunkra, hogy a ruha kiemelje viselője egyéniségét, így a menyasszony saját, egyedi stílusában tündökölhet a Nagy Napon.” – meséli Sipos Réka a show végén.

Bridal Fashion Show
Fotó: Karczag Dániel

A Bridal Fashion Show sikerének köszönhetően a rendezvénysorozat folytatódik, így évről-évre újabb és újabb ruhákkal, tervezőkkel, márkákkal találkozhatnak a menyasszonyok, hogy megtalálják a számukra tökéletes ruhát, így ajánljuk a jövő menyasszonyainak figyelmébe a Bridal Fashion Show közösségi oldalait, hogy ne maradjanak le a következő bemutatóról!

A divat szerelmeseinek:

Ez is érdekelhet

Ez a boldog párkapcsolat titka, ha Bika, Szűz vagy Bak a partnered

Ez a boldog párkapcsolat titka, ha Bika, Szűz vagy Bak a partnered

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

PR

Mi jelzi, ha túl sokat stresszelünk? Így üzen a lélek és a test (x)

Mi jelzi, ha túl sokat stresszelünk? Így üzen a lélek és a test (x)

PR

Hüvelyszárazság szülés után. Mit tehetünk ellene? (x)

Hüvelyszárazság szülés után. Mit tehetünk ellene? (x)

PR

Így élték meg ezek a hírességek a menopauzát (x)

Így élték meg ezek a hírességek a menopauzát (x)

PR

Lehet, hogy ezért utasítja el a közeledésünket a párunk (x)

Lehet, hogy ezért utasítja el a közeledésünket a párunk (x)