Ez már morbid! Pólóra nyomták Kurt Cobain búcsúlevelét

2016.június.3.

A Highsnobiety oldal egy hosszú cikkben mutatja be az új, alulról jövő, igazi nagyvárosi sikermárkát, a Pleasures-t. A New Yorki-i gyökerű egykori vintázskereskedő, Alex James egy `Csináld magad`-esztétikát képviselő márkát hozott létre, ami egy évvel az alapítás után máris olyan sztárok gardróbjába jutott el, mint The Weeknd vagy Kylie Jenner.

pleasures, márka, divatmárka, kurt cobain, búcsúlevél, alex james, póló
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

A rockszemét, a ´80-as, ´90-es évek alternatív, metál zenéihez kapcsolódó kétes megítélésű szubkultúrák divatja mostanában elképesztően divatos. A Vetements, a Supreme, vagy maga Kanye West is szívesen használja fel a halálfejes, gótikus betűkkel mintázott túlméretezett holmikat. Az egykor megvetett, kinézett metálosok, gótrockerek ma valóságos stílusikonok lennének. A Pleasures inkább a grunge irányból indít, persze ők is keverik az elemeket, de tényleg olyan hatású darabokat készítenek, mintha egy vékony pénzű rajongó otthon készítette volna házilag a pólókat, pulcsikat, baseball sapkákat. Ennek ellenére, vagy éppen ezért, a márka népszerűsége rohamosan növekszik.

A búcsúlevél a felsőre nyomva

A cég a legnagyobb figyelmet egyébként azzal keltette, hogy ez egyik felsőjükre rátették Kurt Cobain híres búcsúlevelét, amelyet öngyilkossága előtt képzeletbeli barátjának, Boddah-nak címzett. A kissé morbid ötletre sokan felkapták a fejüket, de a márka mögött álló Alex James szerint ez a levél egy műalkotás. Neked mi a véleményed, te hordanál ilyen felsőt?

A Pleasures egy másik felsőjén a Nirvana egyik dalának, a Something In The Way-nek az egyik sora

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Óvakodj az érzelmi zsarolástól - augusztus 9.

Napi horoszkóp: Óvakodj az érzelmi zsarolástól - augusztus 9.

Sztárhírek

Cher elárulta élete legnagyobb tragédiáját: három babáját is elvesztette

Cher elárulta élete legnagyobb tragédiáját: három babáját is elvesztette

G-Életstílus

15 dolog, amivel egy nőnek 30 éves korára rendelkeznie kell

15 dolog, amivel egy nőnek 30 éves korára rendelkeznie kell