Ez minden idők legmenőbb sztárkampánya

2015.szeptember.4.

Úgy tűnik, hogy Alexander Wangnek sikerült minden idők legmenőbb sztárkampányát elkészíteni a www.DoSomething.org amerikai jótékonysági szervezet számára.

A kampányban összesen 38 híresség vonul fel, egyenként egy Alexander Wang által tervezett Do Something feliratú pólóban vagy pulcsiban. Csak, hogy érzékeltessük, milyen komoly felhozatallal állt a kampány rendelkezésére a tervező, íme néhány név: Kim Kardashian, Kanye West, Pamela Anderson, Cara Delevingne, Behati Prinsloo, Kate Moss, Rod Stewart, Haim, Kristen Wigg, és még sorolhatnánk.

A fekete-fehér kampányképeket a sztárfotós Steve Klein készítette, aki maga is szerepel az egyik képkockán, ahogy Alexander Wang egyaránt. A pólókból, pulcsikból befolyó összeg felével a DoSomething.org szervezetet támogathatjuk, melynek fő célkitűzése a nehéz szociális helyzetben élő fiatalok segítése világszerte.

A felsők, melyek egyúttal a divatmárka fennállásának 10. évfordulóját is ünneplik, megvásárolhatók az Alexander Wang boltokban, illetve a márka webshopjából megrendelhetők. Jó hír, hogy egyészen pénztárcakímélő egy-egy fehér vagy fekete dizájnertrikó, kapucnis pulcsi megvétele, főként, hogy egy jó ügy érdekében sokkal nagylelkűbben adakozunk mi is. A pólók egyenként megközelítőleg 15.000, a pulóverek pedig 30.000 forintba kerülnek.

Kattints ide és nézd meg, kik álltak a jó ügy mellé Alexander Wang felsőiben:

Ez minden idők legmenőbb sztárkampánya Kim Kardashian, Kanye West, Cara Delevingne és Kate Moss is a fiatalokért kampányol Alexander Wanggel.

Ez is érdekelhet

Kate Middleton is olyan, mint te! Zoom meetinghez Zara blézer

Kate Middleton is olyan, mint te! Zoom meetinghez Zara blézer

G-Életstílus

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?

Divathírek

Emlékszel még, milyen volt Katalin hercegné átlagos lányként?

Emlékszel még, milyen volt Katalin hercegné átlagos lányként?