Álomszép fehérneműk Valentin-napra, hogy gyönyörűnek érezd magad

Már csak pár hét és itt a Valentin-nap. Függetlenül a párkapcsolati státuszodtól, ez a nap a szeretet ünnepléséről szól – legyen szó szerelemről, önszeretetről vagy akár barátságról. Arról nem is beszélve, hogy ez az ünnep tökéletes ürügy arra, hogy egy bombasztikusan jó fehérneművel kényeztessük magunkat.

Lepd meg magadat Valentin-napon egy gyönyörű fehérneművel
Lepd meg magadat Valentin-napon egy gyönyörű fehérneművel
Fotó: Courtesy of Sloggi

Mi hiszünk benne, hogy egy szép és dögös fehérnemű nem feltétlenül a férfi szemnek szól, így ha szingli vagy, ha nem, itt az idő, hogy az öngondoskodás művészetével foglalkozzunk – ha máskor nem is, akkor legalább Valentin-nap alkalmából. Helytelen módon hajlamosak vagyunk arra, hogy elhanyagoljuk önmagunkat, de ragadjuk meg együtt a kínálkozó lehetőséget, és adjunk egy hatalmas löketet annak az önbizalomnak!

A tökéletes Valentin-napi fehérnemű

Vannak apró, falatnyi darabok, melyek szinte semmit sem hagynak a képzeletre. Ezek akkor jók, ha fel szeretnéd forrósítani a hangulatot a hálószobában. Vannak gyönyörű, mégis kényelmes szettek, amelyekben szexinek és erősnek érezhetjük magunkat a magunkkal töltött minőségi idő során. És persze ne feledkezzünk meg azokról a darabokról sem, amelyek tökéletesen megfelelnek egy barátnős pizsamapartihoz is. A lényeg, hogy bőven van miből válogatni, és mindenki megtalálja a neki és az alkalomnak megfelelő fehérneműt. A vásárlás során fontos szem előtt tartani azt is, hogy mindenképpen olyan fehérneműt válasszunk, amit az év bármely napján tudunk hasznosítani.

Melltartó és alsó (piros) TRIUMPH 14 999 Ft 9 999 Ft; Melltartó és alsó (lila) SLOGGI 9999 Ft 4 499 Ft; Melltartó és alsó (bordó) TRIUMPH 14 999 Ft 7499 Ft; Melltartó és alsó (törtfehér) SLOGGI 15 999 Ft 5499 Ft
Fotó: Courtesy of Triumph & Sloggi

Ez is érdekelhet

Billie Eilish új fotója tocsog a vérben - de mi történt?

Billie Eilish új fotója tocsog a vérben - de mi történt?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói