Félkarok, rúgkapáló lábak a Kenzo új kampányában

2014.július.8.

A Twin Peaks rajongók most már biztosan örökre szívükbe fogják zárni a Kenzo márkát, hiszen kedvenc rendezőjüket ismét felkérte a divatház egy kis együttműködésre.

Miután az őszi kollekcióhoz az újabban zenészként is nagyon aktív David Lynch teremtette meg a kellő hangulatot kísérteties és kifejezetten hátborzongató hangzás és látványvilágával, nem ér minket meglepetésként, hogy a divatház megint a legendás rendező egyedi stílusából inspirálódott.

Mivel a Kenzo őszi-téli kollekcióját David Lynch filmjei hatására alkották, egyértelmű volt, hogy a videó és a kampányfotók is ezt a vonalat fogják követni. Carol Lim, a Kenzo egyik tervezője a következőket nyilatkozta: "Hiszen David Lynch inspirálta a kollekciót, természetes volt számunkra, hogy azokat az érzéseket, amiket munkáinak látványa kivált belőlünk a kampányba is belefoglaljuk".

A kampány modelljei Guinevere van Seenus és Robert McKinnon, akik rendkívül otthonosan mozognak David Lynch világában. A szőkeséget még akár a rendező egy filmjében is el tudnánk képzelni. A Kenzo másik tervezője, Humberto Leon pedig így vélekedik a végeredményről: "Imádtuk, ahogy Guinevere játszik a kétértelmű kapcsolattal, ami Roberthez fűzi a kampányban. Ez is hozzátartozik a film megértésének folyamatához". Nos, nekünk még nem sikerült megfejteni pontosan, de várjuk a véleményeiteket.

Nézd meg a kampányfilmet:

Ez is érdekelhet

Vigyázz, kész, elindult a Shoppingünnep a Beautynappal!

Vigyázz, kész, elindult a Shoppingünnep a Beautynappal!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói