Fiúk, lányok: Itt a Schwarzkopf Elite Model Look Hungary 2015!

2015.május.22.

Érdekel a modellkedés? Kipróbálnád magad a divatvilágban de idáig nem volt merszed hozzá, vagy a megfelelő lehetőségre vártál?
Akkor itt a tökéletes alkalom, ugyanis már elindultak a világ legnagyobb és legismertebb modellversenyének, az ELITE MODEL LOOK-nak a magyarországi válogatásai. Ráadásul idén -hazánkban először- fiúk is indulhatnak!

Cindy Crawford, Giselle Bündchen, Lara Stone, Alessandra Ambrosio, Sigrid Agren, Mihalik Enikő … Csupán néhány név a sok közül, akiket ezen a versenyen fedeztek fel a verseny 32 éves történetében.
Hazánkban 2003 óta rendezik meg a versenysorozatot és az elmúlt 2 évben óriási sikereknek lehettünk szemtanúi, hiszen a 2013-as verseny magyarországi győztese, a lapunk hasábjain már több alkalommal szerepelt \ (és blogot is vezető ) Baczay Dalma a verseny történetének legnagyobb hazai sikerét elérve 3. helyen végzett a világdöntőn, míg a tavalyi győztes, a mindössze 16 esztendős Csapó Placida szintén bekerült a 10 győztes lány közé a Shenzenben megtartott világdöntőn és azóta már dolgozott Párizsban, Londonban, Spanyolországban, valamint jelenleg épp Szingapúrban van, ahol a héten -egyebek mellett- Victoria Beckhamnek a show-ján dolgozott a szintén magyar topmodell Gáll Franciskával közösen.

A versenyt Magyarországon a VM MODEL ügynökség szervezi, akik olyan topmodelleket építettek fel az elmúlt évek során, mint Kondás Kata \ (Glamour Women of the Year - év modellje 2014), Szepesi Melinda, Boldov Eszter, Sáfrán Bogi, vagy éppen Stift Bence és Jackson Rado a másik nem képviselői közül. Az elmúlt 2 évben a korábban már említett Baczay Dalma és Csapó Placida mellett 12 további lány karrierjét inditották be az ELITE MODEL LOOK-nak köszönhetően, többek között az idén februárban a londoni és a párizsi divatheteken is sikerrel debütáló Dukic Iszidóra, vagy az idén már a thai Harper's Bazaar-ban is feltűnt Kroneraff Orsi egyaránt az ELITE MODEL LOOK felfedezettjei.

Így tehát nyugodtan mondhatjuk: Ezen a versenyen tényleg mindenki nyertes! És mivel sem a jelentkezésnek, sem a versenyen való későbbi részvételnek semmilyen díja nincsen, így tényleg nincs vesztenivaló, nyugodt szívvel ajánljuk mindenkinek, akit érdekel a modellkedés. Ha egyszer az életben szeretnétek kipróbálni magatokat a modellszakmában és adnátok magatoknak egy esélyt, akkor az az ELITE MODEL LOOK legyen.

Terveink szerint még fogunk jelentkezni további hírekkel a versenysorozatot illetően, de addig is ajánljuk figyelmetekbe a most hétvégi válogatásokat, pénteken Békéscsabán, szombaton pedig Debrecenben tudtok jelentkezni az alábbi plakáton szereplő helyszíneken és időpontokban:

A jelentkezők közül a párizsi ELITE Model Management fogja kiválasztani a döntős lányokat és fiúkat, valamint a budapesti döntőn is ők fogják kiválasztani a győzteseket, akik majd képviselhetik hazánkat a novemberi shenzeni világdöntőn és versenybe szállhatnak a 75O.OOO eurós összértékű modellszerződésekért.

Végezetül pedig kedvcsinálóként itt egy videó a múlt hétvégi válogatásról, hasonlóra számíthattok most hétvégén Békéscsabán és Debrecenben is:

Ez is érdekelhet

Honnan tudhatjuk, hogy jók vagyunk-e az ágyban?

Honnan tudhatjuk, hogy jók vagyunk-e az ágyban?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói