Gyönyörű plus size fehérneműk a divatgurutól

2012.december.13.

Az ismert angol stílustanácsadó és számos divatműsor házigazdája, Gok Wan saját fehérnemű kollekciót készít kifejezetten teltebb alkatúak számára.

plus size, fehérnemű, simply yours, kollekció, gok wan, michelle, plus size modell
Fotó: SimplyYours/Gok Wan

Nem véletlen, hogy a kínai-angol divatszakember összefogott a SimplyYours fehérneműcéggel, hogy alakformáló fehérnemű kollekciót tervezzen. Gok Wan nem véletlenül éppen a modellvilágban plus size méretűként jegyezett teltebb alkatú hölgyek számára akart megoldást kínálni, hiszen 20-as évei elején ő maga túlsúllyal küzdött, majd pedig anorexiát állapítottak meg nála az orvosok. A most 38 éves divatszakember első sorban azt tartja feladatának, hogy meggyőzze a nőket arról, hogy sem a elhízás, sem pedig a kóros soványság nem követendő, és az egészségesen telt hölgyek inkább bátran vállalják fel magukat az önsanyargató és veszélyes diéták helyett.

Wan már évek óta dolgozik a SimplyYours fehérneműcéggel, együttműködésük keretében idén is piacra dobott egy alakformáló fehérnemű kollekciót, amely nem csak jótékonyan alakítja a sziluettet, de egyszerre meglehetősen szexi is.

A változatos darabokat a Slink magazin legújabb számában mutatja be Gok Wan. Az érzéki sorozatban Michelle a Milk Model üdvöskéje pózol, akinek igencsak nagy jövőt jósolnak a szakmában.

Nézd meg a gyönyörű kollekcióhoz készült divatanyagot!

Gyönyörű plus size fehérneműk a divatgurutól Gok Wan kollekciója egyszerre praktikus és érzéki.

Ez is érdekelhet

Magic Mike visszatér a képernyőkre

Magic Mike visszatér a képernyőkre

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet