Idén is 20%-os kedvezmény jár a H&M-ben, ha van Szigetes karszalagod

2019.augusztus.9.

Színes installációk, játékgép, neonfények, szelfi- és chill-zone, kígyózó sorok – ezek jellemzik a H&M Zónát az idei Sziget Fesztiválon. Immár ötödik éve, hogy a H&M menő zónával várja a szigetlakókat, ahol elkészíthetik a fesztiválpólójukat valamint a legjobb szelfit is.

Öt évvel ezelőtt egy 100 éves körhintával és igazi vurstli-hangulattal debütált a H&M Zóna a Szigeten, ami aztán az egész 2015-ös Sziget legmenőbb installációja lett, ahol hosszú sorokban vártak a Szigetre látogatók arra, hogy elkészítsék életük legkülönlegesebb fesztiválos fotóját és egy elvarázsolt hangulatot keltő zónában pihenjenek rá az esti koncertekre. A H&M Zóna sikere azóta is töretlen: 2016-ban egy hatalmas unikornis, 2017-ben egy csillogó rakéta és egy Holdra szállás, 2018-ban pedig igazi medencés parti várta a fesztiválozókat.

Idén a 80-as évekbe és Miami Beachre repít el mindenkit a H&M, de persze – ahogy ezt már megszokhattuk a H&M Zónától - semmi sem az, aminek látszik. A zóna középpontjában egy hotel áll, aminek a bejáratán sétálhatunk vagy lóghatunk az ablakokból, a bevállalósabbak pedig akár az ablakpárkányon egyensúlyozva is készíthetnek szelfiket. A zóna másik különlegessége a szív-alagút hatású hinta egy pihepuha rózsaszín műszőrme fal előtt. Emellett neonból, a rózsaszín és a pasztellszínek árnyalataiból sincs hiány, hiszen a zónában minden arról szól, hogy itt készüljenek idén is a fesztivál legmenőbb képei.

Szigeteljünk tudatosan, Sena és Wolfie segít: Felelős fesztiválozói tippek

Szigeteljünk tudatosan, Sena és Wolfie segít: Felelős fesztiválozói tippek

A H&M emellett idén is szeretne kedveskedni a fesztiválozóknak: Sziget-karszalaggal a fesztivál teljes ideje alatt 20% kedvezmény van minden magyarországi H&M-ben, a Váci1-es üzletben pedig egy fesztiválzóna segít azoknak, akik még nem tudják, mit viseljenek a Szigeten.

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Megtalál a szenvedély - december 3.

Napi horoszkóp: Megtalál a szenvedély - december 3.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói