Így készül a rúzs, avagy a Maybelline New York-i laborjában jártunk

2012.február.20.

A GLAMOUR és a GLAMOUR Online nem csak a New York-i http://www.glamouronline.hu/divatblog/exkluziv-riport-a-divat-fovarosabol-5629>divathét kulisszatitkaiba pillanthatott be, hanem a Maybelline laborjában és 2013-as naptárának fotózásán is járt. Online szerkesztőnk, Ágh Marina beszámolója:


Kedden meglátogattuk a Maybelline laborját a világ minden tájáról összesereglett újságírókkal, és picit bepillanthattunk a kulisszák mögé. Először rövid előadásokban mutatták be, milyen újdonságokra és trendekre számíthatunk 2012-13 őszén és telén. Vannak állandó kedvencek, a szépségápolásra fókuszálva ez azt jelenti, hogy a vérvörös ajkak, füstös szemek és a francia manikűr továbbra is nagyon keresett lesz. A Maybelline-nél pedig több újdonság bevezetésére számíthatnak 2012-ben a beauty fanatikusok: lesz például 14 órán át tartó ajakrúzs (SuperStay 14HR Lip Stick) 20 féle színben, Color Tattoo extra tartós szemhéjfesték a leggyönyörűbb árnyalatokban és még sok-sok szuper sminktermék, amelyeket a New York-i divathét divatbemutatóin is használtak a márka sminkmesterei, köztük a http://www.glamouronline.hu/divatblog/exkluziv-riport-a-divat-fovarosabol-5629>már korábban is emlegetett Charlotte Willer
, illetve Charlotte Tilbury, akiről pár sorral lejjebb olvashattok.

Kemp Muhl, a Maybelline arca és a GLAMOUR
Kemp Muhl, a Maybelline arca és a GLAMOUR

Később az ott dolgozó vegyészek azt is megmutatták nekünk, hogyan készítik a Maybelline laboratóriumában a különféle sminktermékeket. A szemünk előtt kreáltak rúzst és körömlakkot villámgyorsan (képek a galériában). A laborban is körbevezettek minket, persze kizárólag védőszemüvegben vehettünk részt a túrán, és sajnos itt már nem is fényképezhettünk, mert nem szeretnék, ha napvilágra kerülne a gyártási folyamat néhány titka. Mindenesetre jó érzés volt, amikor az egyik irodába pillantva az asztalon egy amerikai GLAMOUR-ra lettem figyelmes, még ha nem is örökíthettem meg nektek az élményt. :)

Másnap a J. Mendel show backstage-ében jártam, ahol az ismert és elismert sminkmesterrel, Charlotte Tilbury-vel találkozhattam (kép a bekezdés végén), aki beavatott a show-n felvonuló modellek sminkjének titkaiba. Ő is Maybelline termékekkel dolgozik, le is fotóztam, amit körülötte láttam.

Maga a show tökéletes volt: gyönyörű, alapvetően fekete és fehér, szőrmével kombinált ruhák, Manolo Bahnik erre az alkalomra tervezett cipőcsodái, az aktuális topmodellek \ (Arizona Muse, Ginta Lapina, Lindsey Wixson, Josephine Skiver, Jacquelyn Jablonski, Toni Garrn vagy a pár nappal korábban az utcán elcsípett Tanya Dziahileva ), na és a zenéről is meg kell emlékeznem, ugyanis az egyik szám, amelyre vonultak a lányok, 2012 új csillagának, Lana Del Reynek Born To Die című slégere volt. Az első sorból nézte a bemutatót Kelly Osbourne, az Olsen ikrek és Jessica Hart topmodell is, de kiszúrtam Suzy Menkest, az ismert divatkritikust, a Herald Tribune divatszerkesztőjét is.

A J. Mendel bemutató után rohanás a Dream hotelbe, ahol két topmodellel, Erin Wassonnal és Kemp Muhllal találkoztam. Mindketten a Maybelline arcai, és mindketten gyönyörűek. Erin sokkal kimértebben válaszolgatott, de ezt nem csodálom, hiszen sok éve dolgozik már a divatiparban, tudja, hogy nem mesélhet akármiről. Kemp viszont igazán bájos jelenség volt rózsaszín babaarcával, naiv tekintetével és hihetetlen kedvességével.

Másnap meglátogattuk őket a Maybelline naptárfotózásán is, és nagyon jó érzés volt, hogy amikor épp kávét töltöttem magamnak, megjelent mellettem Kemp, és mosolyogva rám köszönt. Persze rögtön el is csíptem egy fotóra fürdőköpenyben, az éppen készülő sminkjével (ezek után már nem biztos, hogy annyira örült nekem :) ). Sajnos nem maradhattunk sokáig a naptárfotózás backstage-ében sem, mert 2013-as kiadványról van szó, így érthető módon nem szeretnének a Maybelline-nél már most minden részletet nyilvánosságra hozni. Azért fotóztam pár érdekes kulisszatitkot itt is, szemezgessetek a galériából!

Korábbi bejegyzések:

a href="http://www.glamouronline.hu/divatblog/exkluziv-riport-a-divat-fovarosabol-5629">Exkluzív riport a divat fővárosából

A divathét sztárja: a Chanel táska

Így készül a rúzs, avagy a Maybelline New York-i laborjában jártunk Kemp Muhl, a Maybelline arca és a GLAMOUR

Ez is érdekelhet

Harry Styles egy újabb szenzációs Gucci öltönyt viselt, ezúttal a 2021-es Brit Awards-on

Harry Styles egy újabb szenzációs Gucci öltönyt viselt, ezúttal a 2021-es Brit Awards-on

G-Életstílus

Extrém szélsebességű viharokat hoz a klímaváltozás Magyarországon

Extrém szélsebességű viharokat hoz a klímaváltozás Magyarországon

G-Életstílus

Hangulatzavarok léteznek, fontos és természetes rajtuk dolgozni: a Mélylevegő Projekt nem kezeli tabuként a problémákat

Hangulatzavarok léteznek, fontos és természetes rajtuk dolgozni: a Mélylevegő Projekt nem kezeli tabuként a problémákat