Így támogathatod az egyedi kézműves termékek készítőit a virtuális térben

2020.március.25.

A megváltozott körülményekre való tekintettel az egyik legnagyobb közösségi platformon hozza közelebb egymáshoz a Divat és Otthon PLACC az egyedi kézműves termékek készítőit és célközönségét.

A pop-up jelleggel feltűnő, egy ideje már a Habakuk bárban állandó otthonra lelt Placc-rendezvénysorozat is alkalmazkodik a járvány idején megváltozott helyzethez. Császári Flóra, a rendezvénysorozat házigazdája és ötletgazdája ezért életre hívta az egyik legnagyobb közösségi platformon az "online piacot". Az otthonmaradók így nem maradnak le a tervezők legújabb darabjairól, akiknek ezt megelőzően egyéni profiljukon kívül nem volt közös, közösségi felületük, ahol termékeiket egymás mellett, egy jó hangulatú, a PLACC piacokat jellemző vidám, virtuális térben kínálhatták volna.

Úgy döntöttünk, hogy a legismertebb közösségi felületen a PLACC piacok profilja alatt létrehozott albumban indítunk egy virtuális vásárt, egy online piacteret, természetesen díjmentesen. Ezzel támogatva, illetve felületet adva alkotóinknak, tervezőinknek, kézműveseinknek ebben a helyzetben! Emellett így szeretnénk egy biztonságos piaci mustra lehetőséget adni a Látogatóinknak is! – mondta el Császári Flóra, aki úgy gondolja, az albumba feltöltött kiállítói portékák folyamatos frissítésével továbbra is lehetőséget tudnak nyújtani a hazai kézműveseknek, hogy bemutatkozhassanak és elérjék célcsoportjukat.

Bárkit szeretettel fogadnak a felületen, hogy az alkotók és termékeik szerető gazdára találhassanak ezekben a nehéz napokban is.

A szelektálás lehetőségét fenntartják, hiszen a rendezvénysorozat mindig egyedi arculattal és termékkínálattal várta látogatóit. A szervezők ezzel vállalnak garanciát arra, hogy a Divat PLACC és Otthon PLACC már jól ismert hangulata és a termékek magas színvonala az átmeneti időszakban se veszítsen hírnevéből.

Szívesen csatlakoznál a közösségi a virtuális piaci mustrához?

Akkor itt tudsz szemezgetni!

Ha szuper terméked van és kiállítóként csatlakoznál, jelentkezz az info@divatplacc.hu

címen.

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: A Kosok ma konfliktusokba keveredhetnek, az Oroszlánt pedig szétszedik - December 7.

Napi horoszkóp: A Kosok ma konfliktusokba keveredhetnek, az Oroszlánt pedig szétszedik - December 7.

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet