Így válassz garbót, ha plus size vagy!

2016.január.13.

A www.plus-size.hu magazin újabb tippekkel segít, hogy megtaláld a legcsinosabb darabokat!


A hűvös időben szeretünk jó melegen felöltözni. A téli ruhatárunk alapja a garbó, amely azon túl, hogy pulóver, még a nyakunkat is védi. Azonban nem mindegy, hogy telt alkatra milyet választunk.

Ha szeretjük a garbókat, nem kell feltétlenül lemondanunk róla akkor sem, ha plus size nők vagyunk. Azonban nagyon fontos, hogy tudjuk: a garbó vastagít. Nagyobbnak mutatja a mellet, erősebbnek a felsőtestet, a vállakat. A zárt dekoltázsnak és a fedett nyaknak köszönhető mindez, hiszen az egyöntetű anyagnak köszönhetően nincs olyan megtörés az anyagban, amely elterelné a figyelmet a törzsről.

Hogyan viseljük?
A molett nőknek a vékonyabb anyagból készült magas nyakú pulóverek az előnyösebbek, főleg ha homokóra vagy körte alkatúak. Az alma alkatúak kombinálják hosszú, könnyű anyagból készült kardigánnal vagy blézerrel. A karcsúbb derekú hölgyek is alkalmazhatják ezt a trükköt, nem mellékesen sokkal elegánsabb lehet az összkép egy jól szabott blézerrel vagy egy előnyös szabásvonalú kardigánnal, poncsóval.

Ha mégis vastagabb anyagból készült garbóra voksolnánk, akkor válasszunk oversize (nagyméretű), maxi pulóvert, ami téli tunikaként funkcionál. Érdemes combközépig érő pulcsit választani, amit harisnyával, leggingsszel vagy éppen egy szűk farmerrel, csizmával viseljünk.

Ez is érdekelhet

Top 20: Jennifer Lopez legemlékezetesebb beauty-pillanatai

Top 20: Jennifer Lopez legemlékezetesebb beauty-pillanatai

Szépséghírek

10+1 elképesztő Eufória-smink, amiről nem tudjuk levenni a szemünket

10+1 elképesztő Eufória-smink, amiről nem tudjuk levenni a szemünket

G-Szex

Így lesz sokkal hosszabb a szex - 13 útmutató tanács

Így lesz sokkal hosszabb a szex - 13 útmutató tanács