Interaktív - DvF 40 éves burokruhája és Victoria Beckham cuki családja megnyerték a NYFW-et!

2014.február.10.

Pontosan a felénél tartunk a New York Fashion Week 2014-15-ös őszi-téli kollekciós bemutatóinak, máris túl vagyunk a divathét legizgalmasabb show-jai közé sorolható Diane Von Fürstenberg és Victoria Beckham bemutatókon.

Diane von Furstenberg
Fotó: Instagram

A hétvége ennek a két divatbemutatónak köszönhetően igencsak eseménydús és történelmi volt. Diane Von Fürstenberg jubileumi show-ját biztosan még évek múltán is emlegetni fogjuk, hiszen 40. évfordulóját ünnepelte legendás burokruhájának. Az ikonikus darabot megalkotása óta úgy tartják számon, mint az egyik legmeghatározóbb és a nők öltözködési stílusát az egyik legjobban befolyásoló ruhadarab. A bemutató is eköré épült természetesen, melynek élő közvetítését Coco Rocha sztármodell bonyolította le. A kifutón pedig a legnagyobbak vonultak végig DvF előtt tisztelegve - Karen Elson, Karlie Kloss, Joan Small csak néhány név ezek közül.

A másik ugyancsak ilyen fontosnak számító bemutató a divatvilág jelenlegi legnagyobb rajongását élvező Victoria Beckhamé volt. Míg kétségtelenül a kollekció is hatalmas figyelmet kapott, addig mégiscsak mindenki a nézők első sorában ülő Beckham famíliáról beszél. Ezen igencsak fontos alkalomból összegyűlt a Beckham klán apraja és nagyja és fokozott figyelemmel nézték végig a 40 éves mama szorgos kezének gyümölcsét.

Kattints a galériára, ahova összegyűjtöttük a két bemutató legfontosabb momentumait Instagramról:

Interaktív - DvF 40 éves burokruhája és Victoria Beckham cuki családja megnyerték a NYFW-et! Két ikonikus show-nak is szemtanúi lehettünk a hétvégén: Diane Von Fürstenberg és Victoria Beckham is nagyot alkottak.

Ez is érdekelhet

Harry herceg időzített bomba a királyi család szemében

Harry herceg időzített bomba a királyi család szemében

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói