„Ez a kampány a nők ünnepléséről, önállóságáról, és gyönyörűségéről szól!” - interjú Dárdai Blankával

2021.szeptember.28.

Dárdai Blanka jelenleg Magyarország egyik legnépszerűbb énekesnője, aki nem csak dalaival, hanem különleges stílusával is elkápráztatja rajongóit. Ezért nem véletlen, hogy októberi címlapunkon is őt láthatod viszont, valamit a PUMA is őt választotta új kollekciója arcául!

A PUMA vadonatúj kollekcióval érkezett, melynek arcául Magyarországon téged választottak. Hogyan reagáltál a felkélésre?

Természetesen nagyon meglepett, hogy engem választottak. Hatalmas kihívásnak, lehetőségnek éltem meg, főleg így , hogy a karrierem elején járok. Sosem írtam márkának még dalt, nagyon szerettem, hogy egy konkrét témát kellett kifejteni, dalba önteni. Májusban kaptam a megkeresést, szeptemberi volt a kampány, úgyhogy tűkön ültem hogy ez a pár hónap elrepüljön. Ez a várakozási idő tette még boldogabbá az egészet!

Mit jelent számodra a márka nagykövetének lenni? Miért érezted fontosnak, hogy elvállald a felkérést?

Adott volt egy téma, amit képviselni kellett. Az első meetingen Sipos Judit vezette fel, hogy mit kéne dalba önteni, mi az amiről az egész kampány szól. Rólunk, nőkről.

A nők ünnepléséről, önállóságáról, és gyönyörűségéről. Mondanom sem kell, mennyire örültem hogy a márka ilyen szellemiséggel ruházza fel a kampányt, és dupla öröm volt, hogy egy részét ennek én valósíthattam meg.

Pár napja megosztottad az Instagramon azt a nagyszerű hírt, miszerint felkért a PUMA a kampánydaluk megírására. Hogy pontosan idézzek: „életem egyik legnagyobb kihívása volt”. Érezhető, hogy mit jelent számodra, de mesélj kicsit a forgatásról, az írásról, hogyan élted meg ezt az egészet?

Ha egy szóval kéne válaszolnom, akkor azt mondanám: Könnyed. Minden annyira gördülékenyen, erőlködés nélkül megszületett, hogy mi is csak ámultunk. Doór Mátyással írtam a számot, 2 nap alatt meg is csináltuk. A klipp azért is olyan fontos nekem, mert szinte csak a barátaim alkották a stábot. Nagyon jó hangulatban telt. Mindig akkor ilyen gördülékeny a munka, amikor az nem is munka. Értitek.

Sokan a különleges stílusod miatt követnek a közösségi oldalaidon. Te hogyan jellemeznéd a stílusod, azt a vonalat, ami a legközelebb áll hozzád?

Ez tavaly kezdődött el bennem realizálódni, hogy sokan tényleg beleképzelnek valami furcsa vonalat abba amilyen vagyok, úgyhogy már volt időm ezen gondolkodni mi is lehet az. Én a nosztalgiát szeretem képviselni. Nagyon szeretek írni, kifejezni azt, hogyan érzek, vagy éreztem valamilyen helyzetben, szeretek őszintén kommunikálni, és olyan tartalmat készíteni, amiben van valami nosztalgikus, és mindenkire máshogy hat.

Az évek során a te öltözködésed is sokat változott? Mi az, amit 10 évvel ezelőtt még a legvagányabb dolognak tartottál, de most már biztosan nem vennél fel?

Haha nagyon jó kérdés. Túl sok ilyen hibát vétettem anno. Természetesen alap volt az a nagyon olcsó páwa óra ami mindenféle színben pompázott. Vagy például az arab katonai fekete-fehér sálat is imádtam. Szóval volt minden, de ennek is megvan a maga szépsége, én nagyon szerettem hogy anno még máshogy viszonyultunk a divathoz, ebben rengeteg jó történet van, és sok-sok emlék.

Szerző: Kajos Panka

Ez is érdekelhet

Selena Gomez elhozta a tavaszi körömtrendek legmenőbb verzióját

Selena Gomez elhozta a tavaszi körömtrendek legmenőbb verzióját

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói