Irina Shayk lába között egy műlóval ejt foglyul egy kaktuszt! De legalább szexi!

2017.december.20.

A Love Magazin idei adventi videónaptára tartogatott meglepetéseket számunkra ebben az évben. Palvin Barbi rúdtácolt, Bella Hadid hatalmas kalapáccsal szétver egy traktorkereket, Gigi Hadid pedig hónaljszőrt is villantott!

A kampány jelszava idén a #StayStrong, azaz Maradj erős lett ezért mindegyik modell valamilyen sportot, vagy mozgásformát mutat be, elképesztően szexi körítéssel.

A mai napon Irina Shayk következett, akitől mindenki valami nagy dobást várt, viszont most, hogy láttuk, azt se tudjuk, hová tegyük ezt a videót, ami úgy fest, mint egy western film alacsony költségvetésű paródiája.

Irina természetesen ultraszexi body-ban és kalapban dobálja a haját, ahogy annak lennie kell, viszont a történet nem teljesen tiszta. Van egy kaktuszember, akit ő lasszóval el akar fogni, közben többször leveszi és visszateszi a kalapját és a napszemüvegét, a haját egyre vadabbul rázza, majd a zsebéből kivesz 1-2 virágot, amivel megsimogatja a kaktuszembert és a másik random palit (akinek szerepe nem tudjuk, mi volt), majd szintén indokolatlanul elhajítja a virágokat. Mi van? Mi történhetett ezen a forgatáson?

A teljes videót itt nézheted meg:

Ezt olvastad már? Hailey Baldwin fehérneműben gyúr, az ő feneke a legkeményebb egész Amerikában

Shayk ettől azért sokkal igényesebb videót érdemelt volna! De viccnek nem rossz.

Ez is érdekelhet

Lizzo olyan ebben a ruhában mintha Csodaországból lépett volna ki

Lizzo olyan ebben a ruhában mintha Csodaországból lépett volna ki

G-Életstílus

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít