Jennifer Aniston Marilyn Monroe-ként ragyogott a vörös szőnyegen

Jennifer Aniston Marilyn Monroe ikonikus ruhájához hasonló darabba bújt. A színésznő bámulatosan nézett ki a Murder Mistery című film második részének fotózásán, és mi egyszerűen nem tudunk betelni vele.

Jennifer Anniston Marilyn Monroe szettjébe bújt Kim Kardashian után szabadon
Jennifer Anniston Marilyn Monroe szettjébe bújt Kim Kardashian után szabadon
Fotó: Mike Windle/Getty Images

Jennifer Aniston a Hollywoodi csillag ruhájának felejthetetlen emlékét idézte fel, amikor a vörös szőnyegen dívaként pózolt bőrszínű, csillogó kristályokkal borított ruhájában, ami tökéletesen harmonizált háttérben ragyogó Eiffel-toronnyal – lehet ezt egyáltalán überelni?

Jennifer Aniston, Eiffel-torony, Marilyn Monroe-ruha – a tökéletes trió
Fotó: Stephane Cardinale - Corbis/Getty Images

A ruha Aniston-féle változata spagettipántos volt, és a földig ért. A színésznő egy fehér szőrmét húzott kiegészítőként a karjaira, a haját pedig a szokásos stílusában viselte, egyenesen hagyta. Ami az ékszereit illeti, letisztul darabokat választott magának: egy arany karkötő, valamint több arany gyűrű csillant meg rajta.

Természetesen a csoportkép sem maradhatott el: Aniston örömmel csatlakozott a Netflix-kollégákhoz, Adam Sandlerhez, Mélanie Laurent-hoz, Dany Boonhoz, és Kuhoo Vermhez, hogy az Eiffel-torony előtt pózoljanak néhány tematikus fotó erejéig – mivel a a Murder Mistery című film második része Párizsban játszódik.

Jennifer Aniston, Adam Sandler, Mélanie Laurent, Dany Boon és Kuhoo Verma
Fotó: Stephane Cardinale - Corbis/Getty Images

Imádjuk, hogy Rihanna várandósan sem mond le a crop topokról

Divat a Marilyn Monroe-ruha

A Jóbarátok színésznője nem az egyetlen sztár, aki Monroe-t szerette volna megidézni megjelenésével: a 2022-es Met gálára Kim Kardashian a világ legdrágább ruhájában érkezett, amelyet először nem más, mint Marilyn Monroe viselt 1962-ben. Az ikonikus színésznő 60 évvel ezelőtt ebben a kristályokkal díszített ruhában énekelt John F. Kennedy elnök születésnapján. A legendás "Happy Birthday Mr. President" estélyit a Ripley's Believe It or Not! vásárolta meg közel 5 millió (!) dollárért, ami természetesen rekordösszeg egy ruháért.

Kim Kardashian – aki ez alkalomból a haját is kiszőkítette – csupán pár perc erejéig bújt Marilyn ruhájába a Met gálán. A vörös szőnyeges bevonulást követően az eredetit egy replikára cserélte, hiszen egy meglehetősen érzékeny ruháról van szó, amelyet általában hőszabályozott térben, múzeumi körülmények között tárolnak és kesztyűs kézzel kezelnek. Kim épp ezért a helyszínen vette fel az eredeti darabot egy szakember segítségével, majd rövidesen átöltözött a másolatba, ami szintén a Ripley's tulajdona.

Divathírek a nagyvilágból:

Ez is érdekelhet

Ő lett a Sztárban sztár hatodik adásának kiesője, elképesztően szoros volt a szavazás

Ő lett a Sztárban sztár hatodik adásának kiesője, elképesztően szoros volt a szavazás

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói