Kampányfotózás esőben, avagy nekünk blogol Demmer Erika #2

2011.július.19.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

5:30: megint csörög a vekkerem. Nincs sok időm. Fel kell készülnöm a mai munkára. A kliens elvárja, hogy kipihenten és top ápoltan jelenek meg a fotózáson. Nem csoda, hiszen fél év munkája fekszik egy ilyen kampányfotózásban. Az elvárás nagy, mert az én formámon áll vagy bukik a produkció. Nem tehetem meg, hogy fáradtan, vagy kedvtelenül jelenek meg. Szerintem a szakmánkban az egyik legfontosabb dolog, hogy megbízhatóak legyünk. Rutinszerűen elkészülök.

6:20-kor pontosan kopog a szobám ajtaján a visagist. Nagyon szimpatikus lány, még nem dolgoztam vele együtt. Már látta a portfoliómat, ezért rögtön el is kezd dolgozni. Elég idő arra, hogy egy kicsit megismerjük egymást. Egy kis női csacsogás jót tesz reggelente, felébreszti az embert.

7:30: lemegyünk reggelizni. Eddig fel sem tűnt, hogy hol vagyok. Tegnap este a recepciós egy all inclusive? szalagot szeretett volna a csuklómra kötni, de gyorsan lebeszéltem róla. A türkizkék színű szalag valószínűleg nem fog olyan jól mutatni a fotókon, elég ha a kezemben hordom... :)

Az Istion Resort Hotel & Spa Chalkidiki öt csillagos szállodában vagyunk. Ez a modern és új hotel a tengeparton fekszik. Persze, hogy ideális hely az első pár fotó számára. Hamarosan megérkeznek a többiek is.

200-demmer-erika-plus-size-modell-blog-d0000DCC97791686e5b6c.jpg

A szálloda - Kattints a képre Erika pályafutásának legfontosabb fotóiért!

A csipet-csapat együtt van: fotográfus, az asszisztense, egy helybeli második asszisztens, styling, a divettervező és én. A szokottnál kisebb a csapat, de nem baj. Szerencsére mindenki tud németül, ezért kivételesen nem lesznek megint bábeli viszonyok. A fotográfust és a divattervezőt ismerem a múltkori fotózásról. Akkor Tenerifán voltunk. Valószínűleg tetszett nekik, amit múltkor a kamera előtt csináltam, különben nem hívtak volna megint. Az időjárás nagyobb fejtörést okoz a számunkra. Mára esőt jelentettek és természetesen minden fotót kint szeretnénk csinálni, úgynevezett outdoor shooting?.

Ezért gyorsan bele is vágunk a munkába. 30 fokos hőségben dolgozunk szüntelenül. A hotel többi lakói kezdenek szép lassan felébredni, és természetesen egyre nagyobb nézőközönségünk lett. Egy idő múlva nem hallom a fotográfus fényképezőgépének kattanását a nézelődők miatt, és több kamera szegeződik rám, mint a vörös szőnyegen, de nem hagyom a figyelmemet elterelni.

Szerencsére helyszínt cserélünk. Mire odaérünk a következő helyszínre, egy kis kikötőhöz, elkezd esni... Kihasználjuk az időt és ebédelünk. A másodasszisztens (aki helybeli) ajánlott nekünk egy jó éttermet, ahol finom halakat lehet enni. Gyönyörű a kilátásunk a tengerpartra, és a kiszolgálás is nagyon kedves. Mindenféle görög finomságokat rendelt nekünk az asszisztens. Először tipikus görög előételeket ettünk pitával, aztán mindenféle tengeri herkentyűket: kagylót, sült kalamárit, rákot. Az asszisztensnek igaza volt, nagyon finom volt minden.

200-demmer-erika-plus-size-modell-blog-d0000DCC97791686e5b6c.jpg

Chalkidiki tengerpartja -

Kattints a képre Erika pályafutásának legfontosabb fotóiért!

Végre elállt az eső. Az időjárásjelentés szerencsére nem stimmelt teljesen, a nap többi részét megúsztuk szárazon. Öt helyszínváltás után este 8-kor kész lett az anyag. Az utolsó helyszínünk egy nagyon szép fehér Beach Club? volt, úgyhogy a munkát itt egy koktéllal zártuk. A csapatattal még este 11-ig dumcsiztunk, viccelődtünk és koktéloztunk. A hangulat nagyon laza volt. Az ügynököm másnapra egy késő délutáni repülőt foglalt a számomra, hogy végre kialudhassam magam, és az egyetlen szabadnapomat ezen a héten a görög tengerparton töltöthessem. A bikinim már készenlétben áll...

Ezeket a pillanatokat nagyon élvzem. Pláne, ha az ember tudja, hogy mi vár rá a következő héten... City Hopping?... hogy az micsoda?!? Majd legközelebb elmesélem.

Hmmmm.... a modellélet tényleg izgalmas!

200-demmer-erika-plus-size-modell-blog-d0000DCC97791686e5b6c.jpg

Nektek megvan már a GLAMOUR Beach? Demmer Erika mosolyog rátok a címlapról!

Kapcsolódó:

Nekünk blogol Srej Zsófi és Axente Vanessa topmodell is. Olvassátok őket is:

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Újabb részletek derültek ki Katalin hercegné rákkezeléséről

Újabb részletek derültek ki Katalin hercegné rákkezeléséről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője