Kapaszkodj meg: ez lesz Rihanna legszexibb dobása

2018.április.21.

Azt látjuk, hogy Rihanna már egy jó ideje letett róla, hogy csak simán egy popsztár legyen. Jó, persze, bizonyos hírnév felett egy-egy híresség neve olyan márkanév, amit egyszerűen muszáj kihasználni.

Rihanna
Fotó: Northfoto

Ezért is lesz aztán a legtöbb női szupersztárnak egy idő után saját parfümje, és jellemzően valami divatos projektbe is belevágnak. Annyira tudatosan, és nagyszabásúan kevesen vágnak a saját márkájuk, birodalmuk felépítéséhez, mint Rihanna.

Olvastad már? 10 óriási sláger, amit eredetileg más előadónak írtak

A barbadosi énekesnő is egy ideig a szokványos úton haladt, de aztán egészen új irányt szabott, amikor összefogott a Puma márkával, és létrehozta a Fenty kollekciókat a sportszermárkával karöltve. A Fenty azonban egyre inkább saját életre kel. Tavaly a szépségápolás területére tévedtek és a Fenty sminkcuccok egyből óriási sikert is arattak. Úgy látszik itt volt az ideje a következő lépésnek, Rihanna az Instagram oldalán jelentette be, hogy hamarosan fehérneműkollekciója debütál majd.

A Savage X Fenty fehérneműmárka máris nagyon masszív kampányba kezdett, aminek terepe természetesen Rihanna Instagram oldala, amelyet csaknem 62 millió rajongója követ, ami máris elég masszív potenciális vásárlót jelent. Kíváncsian várjuk, milyenek lesznek a darabok, egyelőre nagyon sejtelmes az egész projekt, no és persze kellőképpen szexi.

Ez is érdekelhet

A fenntarthatóság ma már választható lehetőség

A fenntarthatóság ma már választható lehetőség

GLAMOUR Horoszkóp

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Sztárhírek

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább