Karl Lagerfeld utálja a szelfijeidet

2014. október 8.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Kedvenc bogaras tervezőnk, Karl Lagerfeld mindig is tudta, hogy kell megmondani a tutit. A Chanel vezetője létrehozta saját szatirikus újságját. A WWD szerint a tervező tehetséges rajzait, szójátékait, fotográfiáit és humorát is bemutatja a lap - és természetesen az ikonikus márka újdonságait is. Az újság neve The Karl Daily, ami egészen zseniális, hiszen ki ne akarná Karl arcát látni minden nap?

Ezzel az iPhone 6-tal biztosan nem készülnek majd selfie-k
Ezzel az iPhone 6-tal biztosan nem készülnek majd selfie-k
Fotó: Rexfeatures

"Mókás, modern, egyáltalán nem hatásvadász. Ez tulajdonképpen egy személyes vicc," nyilatkozta Karl a hónap a lapról. De ennél sokkal több gondolata van, sokkal több dologról - mint például a szelfikről.

Most ismét összegyűjtöttünk egy csokorral

Karl isteni mondásai közül:

"Van valami szomorú ezekben a közösségi oldalakban" - mondta. "Talán azért használjuk, mert olyan keveset tudunk a barátainkról és az ismerőseinkről? Nem tudom megérteni. Olyan az egész, mint egy tükör, ahol az emberek önmagukhoz beszélnek. De amit a legjobban utálok, azok a szelfik" – tette hozzá a dizájner. Reméljük Cara Delevingne és Kendall Jenner is értesül a tervező véleményéről…

Karl rettentően vágyott az új iPhone-ra, de szerencsére azóta már meg is kaparintotta: "Alig várom, hogy megszerezzem az iPhone 6-ot. Minél gyorsabban meg akarom venni. Majdnem elnapolták a New York Fashion Weeket miatta."

Egyáltalán nem lámpalázas, ha tévészereplésre kerül a sor. Igazság szerint még élvezi is. "Számomra a kamera nem más, mint egy darab fém elektromossággal és egy nagy üveglencsével. Nem látom a különbséget aközött, ha egy emberhez beszélek, vagy milliókat szólítok meg. Szeretek a tévében szerepelni, ha az interjúvoló jól végzi a munkáját. Az élő közvetítéseket kifejezetten kedvelem. Azt nem igazán szeretem, ha megvagdossák az interjút. Néha, kivágnak belőle valamit, mert azzal `bajba kerülhetek, be is perelhetnek'. Mindig azt válaszolom, ‘Nem bánom, legalább az ügyvédeim nem maradnak munka nélkül".

"Ez az egész felhajtás körülöttem nem létezett volna 15-20 évvel ezelőtt. Szeretem magam virtuálisnak mondani. Nem is megyek sehová, az emberek mégis ismernek. Ki tudja, talán igazából nem is létezem? Nem járok bulikba, a vörös szőnyegen is csak ritkán bukkanok fel. Csak olyan rendezvényekre járok, amelyek a munkámmal kapcsolatosak".

Karlnak saját könyvesboltja is van. "Nem okoz nagy gondot a könyvvásárlás. A saját boltomból való könyveket is kifizetem. Csak néhány százalék kedvezményem van. Nem értek egyet azzal, hogy csak azért, mert az én boltom, ingyen kellene megkapnom a könyveket".

Nem igazán rajong az óriási méretű olvasmányokért, szerinte ezek halálos fegyverek. "Utálom, ha a könyvek akkorák, mint egy sírkő. Néha olyan hatalmasak és nehezek. Egy könyvnek könnyen olvashatónak kell lennie, olyannak, amihez nem kell testépítőnek lenned, hogy kinyisd. Azokat a könyveket szeretem, amiket az ágyban is lehet olvasni. Azokkal az óriási sírkövekkel ölni lehetne".

Karlnak mindig igaza van, és a humora verhetetlen. Talán azt is kétszer meggondoljuk ezek után, hogy feltöltsünk-e magunkról egy újabb szelfit…

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

A tanítás egy párbeszéd, interaktív folyamat - beszélgetés Pizarro-Iványi Júlia iskolaigazgatóval

glamour plusz ikon A tanítás egy párbeszéd, interaktív folyamat - beszélgetés Pizarro-Iványi Júlia iskolaigazgatóval

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

Most megmutatjuk, mi az a program, ami nélkül nincs „Girls' night” - Íme! (x)

Most megmutatjuk, mi az a program, ami nélkül nincs „Girls' night” - Íme! (x)

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

Strandkészülődés: tippek a tökéletes bikinivonalhoz (x)

Strandkészülődés: tippek a tökéletes bikinivonalhoz (x)