Katalin hercegné a legjobban öltözött ezredes, akit valaha láttunk

Katalin hercegnének ez volt az első Szent Patrik-napi felvonulása, amióta az Ír gárda ezredese lett – korábban ez a cím Vilmos hercegé volt, tőle vette át ezt a pozíciót. A hercegné oldalán férje, Vilmos herceg is ott volt, aki az eseményen azzal is viccelődött, hogy már megint nem tud meginni egy korsó Guiness sört.

A legstílusosabb ezredes: Katalin hercegné
A legstílusosabb ezredes: Katalin hercegné
Fotó: Samir Hussein/Getty Images

Katalin hercegné és Vilmos herceg Szent Patrik-nap alkalmából nagyon ünnepi hangulatban voltak, persze, hiszen csatlakoztak az ír gárda hagyományai szerint évente megtartott ünnepséghez. Vitathatatlan, hogy Katalin hercegné volt a legstílusosabb ezredes, ugyanis egy meseszép Catherine Walker & Co. kabátruhát viselt, természetesen hozzá illő kalappal, és magassarkúval.

A királyi család koronázatlan stílusikonja

Katalin hercegné a leggyönyörűbb ezredes, akit valaha láttunk
Fotó: Max Mumby/Getty Images

Ami a kiegészítőket illeti, egy smaragd fülbevalóval, és egy lóhere brossal koronázta meg a ruháját. A bross az Ír Gárda tulajdona, amit úgy adtak kölcsön Katalin hercegnének – ezt az ékszert maga II. Erzsébet királynő is viselte.

Katalin hercegné kölcsönbe kapott brossa igazi unikum
Fotó: Max Mumby/Getty Images

Diana hercegnő unokahúga boldogabb, mint valaha

Nagy nap volt ez Katalin hercegné számára

Az esemény egyfajta átadást jelentett a királyi pár számára, hiszen Katalin hercegné lett az ezred új tiszteletbeli ezredese, amely kitüntetést nemrég kapott meg Károly királytól. Korábban Vilmos herceg töltötte be ezt a pozíciót, de a walesi hercegi címmel együtt a walesi gárda ezredesének címét is kiérdemelte.

Mindketten mondtak beszédet az eseményen, Katalin hercegné üdvözölte csapatát, Vilmos herceg pedig elbúcsúzott tőlük. „Lehet, hogy én lemondok, de Katalin ezredesnő személyében egy elkötelezett, céltudatos és már most is hihetetlenül hűséges 11. ezredes áll önök rendelkezésére” – mondta Vilmos herceg feleségéről.

Ezután Katalin hercegné lépett a mikrofonhoz. „Nem is lehetnék büszkébb, hogy ma itt állhatok önök előtt. Igazi megtiszteltetés, hogy az ezredesük lehetek. Azért vagyok itt, hogy meghallgassalak benneteket, hogy támogassalak benneteket, és hogy pártoljalak benneteket mindenben, amit tesztek – ezt a felelősséget nem veszem félvállról” – közölte Katalin hercegné, a legstílusosabb ezredes.

Olvass még a királyi családról:

Ez is érdekelhet

Ő lett a Sztárban sztár hatodik adásának kiesője, elképesztően szoros volt a szavazás

Ő lett a Sztárban sztár hatodik adásának kiesője, elképesztően szoros volt a szavazás

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói