Harry herceg kapott még egy utolsó esélyt

Egy királyi szakértő szerint a koronázás óriási lehetőség arra, hogy Harry herceg és Meghan Markle kifejezzék tiszteletüket a monarchia felé. A pár már megkapta a meghívót a koronázási ceremóniára, de hogy ott lesznek-e? Még mindig rejtély…

Harry herceg lehetőséget kapott arra, hogy rendezze a sorait. Már csak az a kérdés, él-e vele...
Harry herceg lehetőséget kapott arra, hogy rendezze a sorait. Már csak az a kérdés, él-e vele...
Fotó: Samir Hussein/Getty Images

Robert Hardman királyi szakértő úgy véli, hogy Károly király közelgő megkoronázása lehetőséget nyújthat arra, hogy Harry herceg és Meghan Markle alkalmazhassa a palota-diplomáciát. Hardman, a „Korunk királynője: II. Erzsébet élete” szerzője szerint elengedhetetlen lenne, hogy a királyi család tagjai tiszteletteljesek legyenek egymással.

Családi viszályoknak a koronázáson helye nincs

„Ez nem a mi műsorunk, hanem az övé” - nyilatkozta a szakértő a Page Sixnek utalva Károly király történelmi napjára. „Mi azért vagyunk itt, mert ez egyfajta tiszteletadás, ami nagyon nemes gesztus. A családi magánügyeket tartogassák egy másik napra” - mondta. A 38 éves Harry herceg a múlt héten erősítette meg, hogy Meghan Markle és ő meghívást kaptak Károly király májusi 6-i koronázására, de az még nem tisztázott, hogy részt vesznek-e az eseményen.

Harry herceg most áll a legközelebb ahhoz, hogy kibéküljön az apjával
Fotó: WPA Pool/Getty Images

Legutóbb az derült ki, hogy a 73 éves Károly király kilakoltatta fiát és menyét az egyesült királyságbeli lakhelyükről, a Frogmore Cottage-ról, mindössze egy nappal azután, hogy Harry herceg „Spare” című önéletrajzi könyve a könyvespolcokra került.

Károly király végre meglépte, amit mindannyian vártunk

Mindkét félnek engednie kell

Hardman hangsúlyozza, hogy „egy családi és egyben állami eseményen elvárható, hogy az egész család részt vegyen." A szakértő nem túl optimista a Harry herceg és testvére, Vilmos herceg közötti esetleges megbékélést illetően. „Ilyenkor mindkét félnek félre kell tennie egy kicsit a büszkeségét” mondta. „Nem vagyok benne biztos, hogy már ebben a szakaszban vagyunk.” Hardman úgy véli, hogy ha Harry herceg addig nem csinál semmit, amíg meg nem kapja a maga bocsánatkérését, akkor még egy nagyon hosszú út vezet a békülésig. Ki tudja, hátha mégis Károly király koronázása lesz az alkalom, amikor eljön végre a megbékélése pillanata.

Tudj meg többet a királyi családról:

Ez is érdekelhet

„Csak azzal tudok szexelni, aki elég okos" - Mindent a szapioszexualitásról

„Csak azzal tudok szexelni, aki elég okos" - Mindent a szapioszexualitásról

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói