Károly király elképesztő ajándékot kapott - erre nem számítottunk

Károly királyt hatalmas megtiszteltetés érte, ugyanis egy egészen rendkívüli ajándékot kapott a Kanadai Királyi Lovas Rendőrségtől. A kedves meglepetés nem más, mint egy gyönyörű fekete ló, Noble.

Károly király különleges ajándékot kapott a Kanadai Királyi Lovas Rendőrségtől
Károly király különleges ajándékot kapott a Kanadai Királyi Lovas Rendőrségtől
Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

A Kanadai Királyi Lovas Rendőrség (RCMP) korábban nyolc lovat ajándékozott Károly király édesanyjának, II. Erzsébet királynőnek. A Lovas Rendőrség szombaton sajtóközleményben jelentette be, hogy 150. évfordulójuk alkalmából egy új lovat, a Noble nevű 7 éves fekete kancát ajándékoztak az uralkodónak.

Nyugodt természete miatt esett erre a lóra a választás

A fekete kancát Kanadában tenyésztették és képezték ki, a nevét pedig az éves "Nevezd el a csikót” versenyen kapta. Károly király láthatóan nagyon örült a figyelmességnek: büszkén pózolt az állat mellett a királyi család lovasistállójában, a Windsori Royal Mews-ben.

Károly király nagyon büszke új lovára
Fotó: Profimedia

A Kanadai Királyi Lovas Rendőrség elmondta, hogy Noble részt vett a 2022-es Musical Ride programjukon, amely a „lovasság lovas tudását” mutatja be, és megjegyezte, hogy Noble „kimagasló fizikai képességéről” és „nyugodt természetéről” tett tanúbizonyságot. „Higgadt viselkedése lehetővé teszi számára, hogy boldoguljon a nyilvános események olykor harsány légkörében is" - áll a lovat ismertető leírásban, hozzátéve, hogy „mérete és képességei miatt" döntöttek úgy, hogy ő a legideálisabb választás Károly király számára.

Károly király végre meglépte, amit mindannyian vártunk

Károly király mindig is nagyon szeretett lovagolni

Nem ez az első, hogy a Kanadai Királyi Lovas Rendőrség lovat ajándékoz az uralkodónak. Károly király hercegként is gyakran lovagolt két gyönyörű lován (akik a James és George nevet kapták) - őket később édesanyjának, II. Erzsébet királynőnek ajándékozta. A közlemény szerint az RCMP és a királyi család 1904 óta áll kapcsolatban, amikor is VII. Edward király királyi címet adományozott az északnyugati lovasrendőrségnek.

Ez történt mostanság a királyi család életében:

Ez is érdekelhet

„Csak azzal tudok szexelni, aki elég okos" - Mindent a szapioszexualitásról

„Csak azzal tudok szexelni, aki elég okos" - Mindent a szapioszexualitásról

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói