Diana hercegnőt egyszer letartóztatták, pedig csak viccelni akart

Sarah Ferguson yorki hercegné olyan kulisszatitkokat árult el egy régi esetről, amiről eddig még biztosan nem hallottunk. Annak idején ő és Diana hercegnő meglehetősen rendhagyó módon ünnepelték Ferguson leánybúcsúját - mondjuk is mi történt!

Diana hercegnő nem szívta mellre a dolgot
Diana hercegnő nem szívta mellre a dolgot
Fotó: Princess Diana Archive/Getty Images

Sarah Ferguson a The Kelly Clarkson Show vendége volt, amiben többek között egy nagyon izgalmas és egyben vicces történetet osztott meg a műsorvezetővel. A yorki hercegné felidézte eseménydús leánybúcsúját. Az ominózus estén ő és Diana hercegnő úgy döntöttek, hogy ellátogatnak egy éjszakai klubba, de ez még semmi, ugyanis annyira elszabadult a buli, hogy végül mindkét fiatal lányt letartóztatták!

Erre örökké emlékezni fog

Az interjúból kiderült, hogy Sarah Ferguson és Diana hercegnő rendőr jelmezben jelentek meg a szórakozóhelyen. Az egyik pincér odament hozzájuk, hogy távozásra szólítsa fel őket. „Elnézést, ez egy klub tagoknak. Ide szórakozni jönnek az emberek, nem szolgálunk ki rendőröket.” - mondta. Kelly Clarkson meghökkenve kérdezte Fergussontól, hogy a pincér valóban azt hitte, hogy ők igazi rendőrők? A hercegné nevetve válaszolta, hogy igen, ezért el kellett hagyniuk a helyiséget.

Sarah Ferguson és Diana hercegnő közeli barátnők voltak
Fotó: Georges De Keerle/Getty Images

Ezután az este még váratlanabb fordulatot vett, ugyanis a két uralkodónőt letartoztatták, amiért rendőrnek adták ki magukat. Be is ültették őket egy furgon hátsó ülésébe, ahol Diana hercegnő talált egy ínycsiklandó nassolnivalót, amit elkezdett ropogtatni. „Ezt nem csinálhatod! - förmedt rá a rendőr. A két nő végül felfedte kilétét azzal, hogy megmutatták eljegyzési gyűrűiket.

Elárverezik Diana hercegnő titkos és nagyon személyes leveleit

Úgy érzi, barátnője minden nap vele van

A történet mesélése után Kelly Clarkson és a hercegné is képtelen voltak abbahagyni a nevetést, de végül komolyra fordult a szó, és Ferguson megindokolta, hogy miért nem hiányzik neki Diana hercegnő: „Mert minden nap velem van" - mondta. Egy biztos: Sarah Ferguson leánybúcsúja igazán emlékezetes volt, és nem csak a kalandos eset miatt, hanem mert barátnőjével, Dianaval élhette meg.

Tudj meg többet a királyi családról:

Ez is érdekelhet

Ő lett a Sztárban sztár hatodik adásának kiesője, elképesztően szoros volt a szavazás

Ő lett a Sztárban sztár hatodik adásának kiesője, elképesztően szoros volt a szavazás

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói