Katalin hercegné olyan ruhát viselt, amit augusztusig meg sem lehet vásárolni

Vilmos herceg és Katalin hercegné is részt vettek a Nemzetközösség napi istentiszteleten a Westminster apátságban. Ha ilyen, és ehhez hasonló hivatalos eseményekről van szó, akkor Katalin általában nem a napi divatot követi, inkább a hagyományok mellett teszi le a voksát – előszeretettel visel például Catherine Walker, Alexander McQueen és Emilia Wickstead kabátruhákat.

Katalin hercegné Erdem ruháját még csak előrendelni lehet
Katalin hercegné Erdem ruháját még csak előrendelni lehet
Fotó: Max Mumby/Getty Images

Katalin hercegné ezúttal másképp döntött, és valami olyat viselt, ami annyira új, hogy legalább 2023 augusztusáig meg sem lehet vásárolni – írja a British Vogue. A walesi hercegné egy olyan Erdem ruhába bújt, amelyet a 2023-as pre-fall kollekció részeként mutatott be a divatmárka.

Az Erdem divatmárka 2023-as pre-fall kollekciójának azon darabja, amit Katalin hercegné is viselt – a szettet hivatalosan egyelőre csak előrendelni lehet
Fotó: IMaxTree

Trendeknek megfelelő ruhaválasztás

Erdem Moralıoğlu alkotásai egyébként nem állnak olyan távol a királyi hagyományoktól, hiszen kollekcióit átitatja a történelem – így Katalin hercegné számára is kézenfekvő a márkától vásárolni. A hercegné egyébként nem először visel Erdem ruhakölteményt, királyi körutakon, gálavacsorákon is láthattuk már rajta a brit divattervező munkáit.

Ezúttal egy sötétkék, jacquard mintás ruhát viselt – a szett a különleges sziluettjét a kabát derékrészének köszönheti, ami egy rakott peplum kialakítást kapott a tervezőtől. Erdem terveihez híven, ez a megjelenés is nagyon elegáns hangulatot áraszt. A 2023-as pre-fall kollekcióját például a viktoriánus házak tapétái és kárpitjai ihlették.

Katalin hercegné muszlim szokások szerint öltözött fel, és imádjuk őt érte

Katalin hercegné egy széles karimájú, masnival díszített sötétkék kalappal koronázta meg az összeállítást, és ami pedig a többi kiegészítőt illeti, egy színben passzoló Gianvito Rossi magassarkút, és kesztyűt viselt. A fülében zafír és gyémánt fülbevalót vélhetünk felfedezni, amely még Diana hercegnőé volt (tökéletesen illik az eljegyzési gyűrűjéhez), valamint egy walesi hercegtollas brossot tűzött ruhájára.

Olvass még a királyi család izgalmas életéről:

Ez is érdekelhet

Apa lesz Daniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek főszereplője

Apa lesz Daniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek főszereplője

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói