Katie Holmes visszahozta a 2000-es évek legfurcsább trendjét

A divat olykor ciklikusan ismétli önmagát, egy ideje a kétezres évekből jól ismert – szeretett vagy éppen irtózatosnak titulált – trendeket is egyre gyakrabban láthatjuk visszatérni a vörös szőnyegen és a kifutókon. Katie Holmesnak sikerült a lehető legfurcsábbat választania.

Te bevállalnád Katie Holmes szettjét?
Te bevállalnád Katie Holmes szettjét?
Fotó: Lionel Hahn/Getty Images

Ikonikus napszemüvegek, bagett táskák, hatalmas hajcsatatok és puha crunchie hajgumik: a kétezres évek számos trendjét örömmel fogadtuk vissza, míg mások – például a csípőnadrágok vagy a fölösleges rétegek – láttán a mai napig kínosan felszisszenünk. Katie Holmes, aki a kétezres évek során épp fantasztikus karrierje csúcsán járt, most egy olyan szetthez nyúlt vissza, amelyet talán inkább örömmel elfelejtettünk volna.

A 43 éves színésznő a kétezres évek legfurcsább trendjét hozta vissza a vörös szőnyegre az iHeartRadio Jingle Ball nevű eseményén. Katie Holmes választása egy sötétkék miniruhára esett, amelyet egy egyenes szárú farmerral és tornacipővel egészített ki.

Katie Holmes a 2022-es Jingle Ball vörös szőnyegén
Fotó: Arturo Holmes/WireImage/Getty Images

2005 telefonált és kéri vissza ezt a trendet

A kétezres évek számos vitatott trendjét érdemes lett volna közös társadalmi megegyezés alapján magunk mögött hagyni, meglepő módon mégis egyre több helyen kapni falatnyi miniszoknyákat és egyre meglepőbb trendek köszönnek vissza ebből az időszakból: például, hogy valaki elegáns ruhát húzzon egy farmernadrág fölé.

A legújabb hajtrend Rachel Green és Brigitte Bardot szerelemgyereke, és egyszerűen imádjuk

A Disney-sztárok ragyogásának legfényesebb évei számos zavarba ejtő megjelenést hoztak divatba, korábban Ashley Tisdale és Miley Cyrus is előszeretettel viselte ezt a furcsa trendet. Napjainkban pedig nemcsak Katie Holmes, de Lizzo is bátran hozta vissza – kérdés, hogy hajlandók vagyunk-e újra befogadni. Te bevállalnád?

Még több gyönyörű nő a vörös szőnyegről:

Ez is érdekelhet

Ilyen apa valójában Károly király a család egyik fotósa szerint

Ilyen apa valójában Károly király a család egyik fotósa szerint

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói