Kulisszatitkok Londonból #2

2012.július.27.

Kertész Kata sminkes és Barna Bálint fotós elhatározták, hogy Londonban próbálnak szerencsét a nyáron. http://www.glamouronline.hu/divatblog/kulisszatitkok-londonbol-1-6314>Első blogbejegyzésüket már olvashattátok, következzenek most az újabb kalandok:


Az elmúlt másfél hét zsúfoltsága és tartalmassága miatt nem jutott időnk arra, hogy részletes beszámolóval szolgáljunk. Szinte minden napunk fotózással telt, összesen 14 modellel dolgoztunk együtt, fiúkkal, lányokkal vegyesen. Egyaránt készültek stúdiós és kinti helyszíni képeink, melyek közül négy anyagunk magazinmegjelenéssel is párosul.

Egy tesztfotó
Egy tesztfotó

Hihetetlen élményt adott különböző általunk nagyra tartott magazinok (többek között a Hero, Used Magazin) szerkesztőivel személyesen találkozni, akik véleményezték munkáinkat és a későbbi együttműködés iránt további londoni tartózkodásra bíztattak. Számos egyeztetés után sikerült az i-D Magazinnal is kapcsolatba lépnünk, és szeptemberben reméljük erről is részletesebben beszámolhatunk.

Nagy örömünkre szolgált, hogy a legnagyobb ügynökségek az elkészült képeinket-tesztfotóinkat és saját editorialanyagainkat egyaránt- pozitív kritikával illeték és honlapjukon is publikálták. Különösen jó érzés volt tapasztalni azon külföldi munkamorált, hogy az ügynökségek közti kapcsolatok nem befolyásolják a munkásságunkat, és bizonyos együttműködés után természetesen honorálják az elkészült fotókat. Sok élményünk kötődik a különböző találkozókhoz és fotózásokhoz, melyekből számunkra pár kedves személyt név szerint is említenénk.

Továbbra is rácsodálkoztuk, hogy Londonban mennyi kedves magyar ember él. Nagyon sokat jelentettek Peter (magyar származású, de már 6 éve Londonban dolgozó sikeres stylist) bíztató szavai és szakmai tanácsai, melyeket ezúton is köszönünk. Virginiával való találkozásunk, aki egy bájos, már 1 éve Londonban élő IMG-modell, szintén kellemes meglepetés volt. "Régi jó barátként" Baksa Zsófival is lehetőségünk nyílt az induló magazinja első számába editorialt készítenünk, egy nagyon különleges arcú Premier-modell, Levi közreműködésével.

Talán az egyik legizgalmasabb fotózásunknak az elite-es Jake Holddal készített éjszakai anyagunk bizonyult, melyet a sohói éjjelek páratlan, kissé ijesztő, gátlástalan és groteszk emberfigurái koronáztak meg. Külön megtiszteltetést jelentett számunkra, hogy a Prada show-t nyitó és már Topman-kampány arcaként is látható Ben Allen (Select) modellel is együtt dolgozhattunk, akire már a models.com is felfigyelt.

Londoni napjaink szinte elröpültek, és az elmeséltekre visszagondolva egyszerre érezzük távolinak és szinte épphogy csak álomszerűen megtörténtnek az elmúlt pár hét eseményeit. Kint tartózkodásunk minden munkás kis percét élvezettel töltöttük, hálával fordulunk mindenki felé, akitől segítséget kaptunk; kiemeltképp köszönetet szeretnénk mondani Olíviának, aki mindvégig segítségünkre volt. Reméljük, ősztől újabb beszámolókkal szolgálhatunk! Köszönjük az érdeklődésetek és támogatásotok, jóleső itthonról is ezt érezni! :)
Kata és Bálint

Kattintsatok a képekért!

Kulisszatitkok Londonból #2 Egy tesztfotó

Ez is érdekelhet

A Netflix decemberig tartogatta a nagy durranásait: mutatjuk a legmenőbb újdonságokat a hónapban!

A Netflix decemberig tartogatta a nagy durranásait: mutatjuk a legmenőbb újdonságokat a hónapban!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói