Magyar nosztalgia a New York magazinban

2014.szeptember.12.

Bekövetkezett az, amire régóta vártunk: a magyarok bebiztosították magukat a divat fellegvárában!

Nem csak a New York-i divathéten teljesítünk egyre jobban, igenis relevánsak vagyunk a divat szempontjából!

Ezt Áron Eszter, Andi GV és Hajdu Niki együtt erősítette meg az amerikai Wild magazinnál, most pedig a neves New York Magazine-ban kapott helyet hazai csapat egy megragadó, igazi magyarosan retró hangulatú divatanyaggal!

A magazin beszámolója szerint úgy történt az eset, hogy Perlaki Mártont Magyarországra küldték gyökerei újra felfedezésére egy csomó őszi ruhával megpakolva. A küldetés sikeresnek bizonyult, hiszen külföldön is méltán ismert és elismert fotós zsenink inspiráló családi kincsekre bukkant nagymamája házában. A füzetek és fotóalbumok hangulatával átitatott fotósorozat persze annyira elnyerte az amerikaiak tetszését, hogy a szeptemberi számban hosszú oldalakon közölték le azt!

A stáblistán szereplő nevek is ismerősen csenghetnek: a stylist Virág Anikó és Tóth Ali, a sminkes Titkos Bernadett, a fodrász pedig Károlyi Márk volt. Az Icon modellügynökség új arca, Klaudia mellett pedig az egyik kedvenc külföldi modellem, Iekeliene Stange pózol. Ieke egyébként évekig szoros baráti kapcsolatot ápolt Rajzák Kingával, sőt már a The Room magazin hatodik számának címlapján is megismerhettük, ugyanennek a szuper stábnak köszönhetően. Alexander McQueen, Balenciaga, Céline, Chanel, Fendi, Hermés, Marc Jacobs, Proenza Schouler és Valentino mellett Nanuska őszi darabjai is feltűnnek ám a képeken!

Kicsit mindenki magának érezheti a fotók hangulatát, én pedig hálás vagyok, hogy láthattam őket!

Nézd meg a fotókat:

Magyar nosztalgia a New York magazinban Bekövetkezett az, amire régóta vártunk: a magyarok bebiztosították magukat a divat fellegvárában!

Ez is érdekelhet

„A megcsalásnál még a legfurcsább erotikus játékszer is jobb hatással van a szexre”

„A megcsalásnál még a legfurcsább erotikus játékszer is jobb hatással van a szexre”

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói