Még több fotó Mihalik Enikő Chloé kampányából

2015.január.7.

Bizony, hihettek a szemeteknek, mert a békéscsabai Mihalik Enikőről van szó! Miután két szettet is bemutatott az első londoni VSFS színpadán, a Numero magazin elvarázsolt 159. számával zárta az évet. És amikor nekünk még időnk sem volt megszokni, hogy 2015-öt kell írni a dátumozásokhoz, büszkeségünk máris berobbant a Chloé 2015-ös tavaszi kampányának hírével!

Az Inez van Lamsweerde és Vinoodh Matadin által készített óceánparti fotók szerencsére hamar előkerültek, és ahogy látjátok, minden képzeletet felülmúlnak. Helyszín: Malibu homokos partjai, partnerek: Caroline Trentini szupermodell és két gyönyörű lovacska. Így nem is olyan nehéz életre szóló emlékeket szerezni a tűző napon!

A 10 hónappal ezelőtt zajló fotózás valószínűleg igen gördülékenyen ment, hiszen a sztárfotós duónak köszönhetjük többek közt Enikő első híres címlapjait is 2008-2009-ből, amikor berobbant a V és az i-D magazin fotóival a köztudatba! A legutóbbi New York-i divathéten szőkeségünk még otthonukba is ellátogatott szőkeségünk a Frame Denimmel való kollaborációjuk ünneplésére.

Kifinomult vonásainak köszönhetően Enikőből veleszületett egzotikusság árad, sejtelmes tekintete pedig új értelmet ad a mai Chloé lány független szellemiségének. - Így jellemzi a Chloé divatház a mi büszkeségünket, aki most a `70-es évek hangulatát keltette életre olyan modellek nyomdokaiba lépve ezzel, mint Anja Rubik, Freja Beha Erichsen, vagy Sasha Pivovarova. Ezzel mélységesen egyet kell értenünk és gratulálnunk az elért sikerhez!

A kampányfotókat itt megnézheted, a backstage pillanatokért pedig kattints a galériára:

Még több fotó Mihalik Enikő Chloé kampányából Plusz backstage pillanatok a fotózásról!

Ez is érdekelhet

7 trükk a síkosítóhoz, hogy jobb legyen a szex

7 trükk a síkosítóhoz, hogy jobb legyen a szex

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő