Megérkezett az első magyar tervező és blogger kollaboráció!

2016.március.4.

Nincs annál jobb, mint amikor az ember lehetőséget kap önkifejezésre és egy számára egészen új területen alkothat. Mint divatújságíró és blogger nap mint nap írok tervezők hosszas munka árán elkészült kollekcióiról valamint koncepcióiról. Így nem csak óriási megtiszteltetés, hanem valódi élmény volt együtt dolgozni Bakó Attilával, a Battila Concept Eyewear megálmodójával.

Múlt héten több hónapon át tartó munka után jelentettük be a Battila concept eyewear és a BenceCsalar brand első közös kollekcióját, mely a művészet jegyében kelt életre. A nyolc egyedi designer szemüvegből álló kollekció kreatív kiteljesedésünk és a művészet iránt érzett rajongásunk ékes bizonyítéka, így örömmel osztjuk meg mindazt, amely elménk és két kezünk munkájának gyümölcse.

A kollekció négy művészeti irányzatot ölel fel. A bejelentés során megmutattuk a nyolc szemüveg egyikét, amely a giccset és annak magával ragadó bujaságát hivatott reprezentálni. Esetében Pierre et Gilles alkotásainak pikáns kisugárzása és szakrális látványvilága egyaránt hatott ránk a készítés során - csakúgy, mint Jeff Koons szikrázó és részletgazdag művei. A Swarovski kristályokkal díszetett duplakeretes szemüveget füst arannyal borított acetát "kristályok" ékesítik, amelyek kétségtelenül megadják a giccs valódi ízét.

Most azonban szeretnénk meglepni a Glamour olvasóit azzal, hogy megmutatjuk a második szemüveget ezzel egy újabb ízelítőt adva a kollekcióból. A második modell a konstruktivizmus gyermekeként látott napvilágot, ezáltal pedig olyan nagy művészek híres alkotásai inspirálták, mint Kazimir Malevich és Piet Mondrian. A víztiszta megfestett acetát darabok viseléskor fedik egymást és szemeinknek egy egészen elképesztő élményt nyújtanak. Általa a festmények mögé tekinthetünk, hogy megtapasztaljuk a művészet mögött rejlő varázslatot.

Külön örömmel és büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a projekthez készült fotókon olyan világhírű modell is szerepel, mint Daniel Bamdad, aki a Costume National és a Vivienne Westwood márkákat erősítette korábban.
Hamarosan a teljes kollekciót láthatjátok, hiszen a #FashionWeekTour után Budapesten lesz megtekinthető a kollekció!

Tartsatok velünk!

Szép napot,
Bence

Fotó: Jámbor Zsófia
Modellek: Avantage Models


Ez is érdekelhet

5 jel, hogy ez a férfi aranyat ér

5 jel, hogy ez a férfi aranyat ér

GLAMOUR Horoszkóp

Ma kerüld a drámázást - Egymondatos horoszkóp: május 18. kedd

Ma kerüld a drámázást - Egymondatos horoszkóp: május 18. kedd

Monitor

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod