Melltartó 2 milliárdért - elég jól áll a szőkeségnek

2013.október.16.

Itt az ősz, és egyre közeleg a Victoria´s Secret szokásos évi show-ja.

Candice Swanepoel Fantasy bra Victoria´s Secret
Fotó: Victoria´sSecret

Már korábban beszámoltunk róla, hogy a fehérneműcég már néhány fellépő nevét elárulta, de még közel sem teljes a modellek névsora. Kíváncsian várjuk, hogy Palvin Barbi, akit imád a márka fellép-e majd a világ legnézettebb televíziós divatshow-ján. Egy valami azonban már biztos, a speciális melltartó viselője már megvan!

Mi nem lepődtünk meg, hogy a dél-afrikai szőkeség, Candice Swanepoel kapta idén a megtisztelő feladatot, hogy a világ legdrágább, idén Royal Fantasy Bra névre keresztelt melltartóját bemutassa. A szuperszexi 24 éves modell igazából már tavaly is rászolgált volna a különleges darabra, de idén sem érdemtelenül esett rá a választás.

A Victoria´s Secret különleges darabja pontom 10 millió dollárt ér, a 18 karátos aranyból készült melltaróba mintegy 4200 különleges drágakövet applikáltak bele, a közepén egy 52 karátos rubin szerénykedik.

Egészen őszintén az utóbbi években legfeljebb azt lehetett elmondani a Fantasy Bra-ról, hogy meglehetősen drága. Miranda Kerr cuki volt benne, de ő valószínűleg a világ legolcsóbb melltartójában is éppen olyan cuki lett volna. Alessandra Ambrosio tavalyi különleges fehérneműje viszont, hát, nem volt szép. Candice Swanepoel azonban egész egyszerűen csodás ebben a melltartóban, mondjuk 2 milliárdnál is többért legalább ennyi előnye legyen, nem?

Ez is érdekelhet

Vigyázz, kész, elindult a Shoppingünnep a Beautynappal!

Vigyázz, kész, elindult a Shoppingünnep a Beautynappal!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói