Ördög Nóra selyem estélyijétől Sydney van Den Bosch pucérruhájáig - Merő Péter szettjei taroltak a GLAMOUR Women of the Year gála vörös szőnyegén

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ahol a MERO név felbukkan, ott garantált a divatmennyország. A 2024-es GLAMOUR Women of the Year gála vörös szőnyegén is mindent elsöprő sikert aratott Merő Péter, aki a legismertebb magyar sztárokat öltöztette fel az esemény alkalmából.

Merő Péter
Szebbnél szebb Merő Péter kreációkban léptek a magyar sztárok a GLAMOUR Women of the Year Gála vörös szőnyegére
Fotó: Merő Péter

Nem csak Merő Péter ruhái, maga a divattervező is visszatérő vendége a GLAMOUR Women of the Year gálának. „Nagyon jó érzés, hogy sokan érkeztek MERO-ruhában az év legnagyobb divateseményére” - nyilatkozta a magazinnak a divattervező.

„Szeretem ezt a profizmusról szóló eseményt, mert találkozhatok a szakmával. Ez egy nagyon jó helyszín arra, hogy az egyébként ritkán látott, médiában és a színházban dolgozó emberekkel, valamint közéleti személyekkel öszefussak.”

Merő Péternek egy vicces emléke is kötődik a Women of the Year gálákhoz, amit a magazinnal is megosztott. „A legviccesebb GLAMOUR-gála emlékem az, amikor 2011-ben Vágó Réka MERO-ruhában vette át az év divattervezőjének járó díjat. Ezt követően megkérdezte tőlem, hogy engem vajon miért nem jelölnek soha. Visszakérdeztem, hogy ezt a kérdést komolyan gondolja-e, majd mondtam neki, hogy nézze meg mi van a díjára írva. Ezen azóta is sokat nevetünk.”

Merő Péter saját készítésű ruhában érkezett a gálára

„Igazából minden eseményre csak és kizárólag saját készítésű ruhában érkezem - sőt, azt kell, hogy mondjam, hogy egyébként is csak saját készítésű zakókat hordok. A 2024-es GLAMOUR-gála alkalmából egy új szettet készítettünk nekem.” A flitterből készült duplasoros zakó különlegessége, hogy Merő Péter még soha nem készített magának ilyen kialakítású darabot.

Merő Péter saját készítésű szettben érkezett
Fotó: Sárközy Marianna/GLAMOUR

Ördög Nóra a világ legmélyebb dekoltázsával is kifinomult volt a GLAMOUR Women of the Year gála vörös szőnyegén

Ördög Nóra a világ legmélyebb dekoltázsával is kifinomult volt a GLAMOUR Women of the Year gála vörös szőnyegén

Sztárok, akik Merő Péter ruháiban érkeztek a 2024-es GLAMOUR Women of the Year gálára:


Galéria

2024.03.23.

Ördög Nóra ruhájának volt a legkülönlegesebb története

„Ördög Nóra számára a 2022-es Thai Selyem kollekcióból választottunk ruhát. Ezen kollekció különlegessége, hogy a Thai Silk Design Contest-en második helyezést ért el. A versenyen indult pályamunkákat olyan nevek értékelték, mint Jimmy Choo vagy Rocco Barocco” - számolt be Ördög Nóra GLAMOUR Women of the Year gála ruhájának történetéről Merő Péter divattervező.

Még soha, senki nem viselte ezt a ruhát Magyarországon. Egyértelmű volt, hogy ezt a ruhát szeretnénk Ördög Nórira adni. Tényleg ez a nagybetűs tökéletes ruha: fazon, formavilág, valamint színek tekintetében is nagyon passzol hozzá. A MERO márkát abszolút jellemző derékhangsúlyos Princess-szabás tökéletesen kiemeli a magas műsorvezetőnő karcsúságát.

Sokat dolgozunk együtt Nórival. Nagyon szeretek vele együttműködni, mert vannak közös vonásaink, de a munkához való hozzáállásunk az, ami nagyon hasonló. Mindkettőnket profizmus és a hatékonyság jellemez, amikor együtt dolgozunk nincsenek fennakadások és személyeskedések sem. Kedvelem benne, hogy amikor öltöztetem, akkor hagyja, hogy én hozzam meg a megjelenésével kapcsolatos fontosabb döntéseket - árulta el Merő Péter, aki szerint ritka, amikor valaki ekkora profizmussal kezeli az ilyen helyzeteket.

Sydney van den Bosch egy új arcát mutatta meg

Sydney van den Bosch klasszikus sziluettű estélyije egy ikonikus darab, a negyvenes és ötvenes években trendi fürdőruhák inspirálták. A régi időkre hajazó stílusjegyeket az áttetsző organza anyag emeli át a modern korba, amelyet kézzel bevarrott bársonycsíkokkal fűszereztünk meg.” (Egyébként Balázs Luca, a GLAMOUR nagykövete is ebből a kollekcióból választott magának ruhát az este alkalmából.)

Merő Péter szerint azért volt ez tökéletes választás, mert ez a ruha a közösségi média sztár a bőrszínének és az alkatának szépségét is kiemeli, bár stílusában egyáltalán nem szokványos. „A korábbiakhoz képest egy más jellegű MERO-ruhát adtunk Sydney-re. Szeretem, ha a ruháim segítségével a nők meg tudják mutatni egy olyan oldalukat is, amelyet más esetben nem. Ezzel nem megváltoztatjuk őt, csak megmutatjuk egy új arcát. Szerintem ez nagyon fontos, mert minden nő, minden ember nagyon összetett és sokszínű személyiség.

Tóth Andi húzott egy váratlant ruhájával, és egyenesen tarolt a GLAMOUR Women of the Year gálán

Tóth Andi húzott egy váratlant ruhájával, és egyenesen tarolt a GLAMOUR Women of the Year gálán

Örülök neki, hogy ezt a klasszikus vonalvezetésű darabot választottuk számára, mert ízig-vérig nőiességet sugároz

Ez már az ötödik alkalom, hogy Sydney van den Bosch MERO-ruhában érkezik a GLAMOUR-gálára. Ennek oka, hogy nagyon hamar egymásra találtunk és az elejétől kezdve meg volt az összhang. Szeretem az őszinte embereket, és Sydney az. Nem köntörfalazik, nem játssza meg magát, tényleg mindig elmondja a véleményét a ráadott ruhákról.

Lady Szomjas is igent mondott Merő Péter ruhájára

Lady Szomjas egy matt fekete rövidruhát vett fel az éppen aktuális kollekciónkból. Különlegessége, hogy fehér tollal díszítettük fel. Őszinte leszek, én azt preferáltam volna, ha egy sárga színű darabot választ a januárban debütált kollekciónkból. Ennek ellenére örülök a választásának, mert Jennifer oda és vissza volt ezért a ruháért, mert az egy teljesen új arcát mutatta meg. Így most a kifinomultságot, nem pedig a fiatal és dögös jellemvonásokat hangsúlyoztuk ki.” Merő Péter hozzátette, az élénk sárga ruhához egyébként is a nyári, napsütötte bőr dukál. (A szóban forgó Kodachrome kollekciót ide kattintva tudod megnézni!)

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Sydney Sweeney aprócska bikiniben nyitotta meg a nyarat

Sydney Sweeney aprócska bikiniben nyitotta meg a nyarat

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

4 dolog, amit muszáj leellenőrizned a fényvédő címkéjén, mielőtt megveszed (x)

4 dolog, amit muszáj leellenőrizned a fényvédő címkéjén, mielőtt megveszed (x)

Ezzel az otthoni kezeléssel elképesztő változást érhetsz el, ha dúsabb hajat szeretnél (x)

Ezzel az otthoni kezeléssel elképesztő változást érhetsz el, ha dúsabb hajat szeretnél (x)

Mennyire szórod a pénzt? Töltsd ki tesztünket és derítsd ki! (x)

Mennyire szórod a pénzt? Töltsd ki tesztünket és derítsd ki! (x)

Ha ezt a lépést beiktatod a szájápolási rutinodba, garantáltan egészségesebbek lesznek a fogaid (x)

Ha ezt a lépést beiktatod a szájápolási rutinodba, garantáltan egészségesebbek lesznek a fogaid (x)