Meryl Streep lányai divatkampányban tündökölnek

2015.március.4.

Bizonyára senkit nem ér meglepetés, amikor egy újabb sztárcsemete tűnik fel a divatvilágban vagy a filmvásznon. Nem is olyan rég beszámoltunk nektek Sylvester Stallone 16 éves lányáról, aki a Teen Vouge oldalain tündököl, vagy a mindössze 15 éves Lily Rose Depp-ről, aki szülei nyomdokába lépve édesapja Johnny Depp idén nyáron megjelenő filmjében lesz látható.

Ha már színészkedésről van szó, ki ne ismerné Meryl Streep-et? A háromszoros Oscar-díjas színésznő három gyönyörű lánnyal büszkélkedhet, akik ráadásul édesanyjuk kiköpött másai is lehetnének! A 28 éves Grace Gummer és a 31 éves Mamie édesanyjukhoz hasonlóan a színészi karriert választották. Grace például feltűnt az American Horror Story című thrillersorozatban, Mamie-vel pedig `A férjem védelmében` című dráma epizódjaiban találkozhattatok. De ne felejtkezzünk meg a legfiatalabb lányról, a 23 éves Louisa-ról, aki nővéreivel ellentétben, modellkarrierről álmodik, és úgy tűnik, nem ok nélkül, hiszen a világhírű IMG Models ügynökség vette pártfogásába.

Louisia, aki modellkedni szeretne

A három testvér nemrégiben közösen tűnt fel egy neves divatmárka, az & Other Stories legújabb kampányában, mely márka egyébként a H&M testvércégeként működik. A fotókon a lányok a Clare Vivier által tervezett táskákat, cipőket és kiegészítőket mutatják be, melyek március 5-én lesznek elérhetőek az &Other Stories webshopjában. Egyébként A képek csodálatosan tükrözik a három lány összhangját, és az egyszerű, hordható darabok élénk színeitől még közelebb érezhetjük a tavaszt!

Mamie, a középső lány
Grace a legidősebb

Ez is érdekelhet

Kikérem az alacsony férfiak nevében, hogy nem elég férfiasak - Short Kingek, ideje, hogy uralomra törjetek!

Kikérem az alacsony férfiak nevében, hogy nem elég férfiasak - Short Kingek, ideje, hogy uralomra törjetek!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói