MET Gála: Minden, amit Blake Lively valaha viselt a divat legnagyobb estéjén

2022.május.2.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A szokásos filmpremierekhez és díjátadókhoz képest az éves MET Gála drámára és túlzásra ösztönöz öltözködési szokásaiban. A divatvilág Oscar-díjátadójának megfelelőjén Blake Lively mindig is nagyon jól értette ezt a szándékot.

Az évek során az elegáns színésznő tévedhetetlen volt, ha tökéletes stílusról volt szó a rendezvény vörös szőnyegén, ezért megérdemli az eddigi legjobb MET Gála-kinézeteinek áttekintését.

MET Gála 2018

Blake Lively megjelenései a MET gálán egy visszafogott, biztonságos fekete ruhából egy hihetetlenül díszes rubin-arany Versace remekművé változtak, amelynek elkészítése 600 órát vett igénybe, és még egy saját partibusz is kellett a "szállításához", amely a színésznőt ruhájával együtt a gálára vitte. Idén ráadásul a gála egyik hivatalos társelnöke – férje, Ryan Reynolds, valamint a színészek Regina King és Lin-Manuel Miranda mellett –, és vélhetően minden eddiginél jobban meg fogja mutatni látványos megjelenését a MET lépcsőin. Akkor jöjjön a visszatekintés.

2008

Téma: "Szuperhősök: divat és fantázia"

Tollak, kesztyű és ragyogó gyémántok: Lively Ralph Lauren 40. évfordulós kollekciójának lehengerlő ruháját viselte, amely tollas részleteivel a hollywoodi dívák sorába emelte a színésznőt.

Blake Lively 2008

2009

Téma: "A modell mint múzsa: a divat megtestesítése"

A lazább témát élvezve a színésznő második gáláján egy különleges kivágásokkal tarkított, combig érő hasítékkal ellátott, kék ruhában jelent meg. A Versace darab nem mondható egy unalmas klasszikusnak.

Blake Lively 2009

2010

Téma: "Amerikai nő: A nemzeti identitás form

A lazább témát élvezve a színésznő második gáláján egy különleges kivágásokkal tarkított, combig érő hasítékkal ellátott, kék ruhában jelent meg. A Versace darab nem mondható egy unalmas klasszikusnak.álása"

A kék korszak a következő évben folytatódott. Black Tie a dress code a gálán, de Blake Lively nem ragaszkodik a szabályokhoz, és ezt a mikro-mini Marchesa ruha is bizonyítja. A földig érő köpenyek tengerében ez a tervezés több szempontból is feltűnt. A színésznő hosszú lábakat villantott, és a rendkívül részletgazdag díszítéseket csillantott meg a reflektorfényben.

Blake Lively 2010

Met gála 2022: minden, amit tudnod kell az év legdivatosabb eseményéről

Met gála 2022: minden, amit tudnod kell az év legdivatosabb eseményéről

2011

Téma: "Alexander McQueen: Vad szépség"

Nem véletlen, hogy Lively Chanel kreációt viselt az eseményen abban az évben, amikor a márka arca lett.

Blake Lively 2011

2013

Téma: "Punk: A káosztól a Couture-ig"

Ha a színésznőnek tetszik valami, ragaszkodik hozzá. A 2013-as év egy jelentős Gucci-fázis kezdete volt. A pánt nélküli, kiszélesedő ruha nem újdonság – különösen Lively számára –, de ez a rongyos, réteges és bonyolultan dekonstruált dizájn minimális vadságot eredményezett a megjelenésének.

Blake Lively 2013

2014

Téma: "Charles James: A divaton túl"

Ez lehet a leginkább testhezálló téma, amiben Blake Lively valaha is felvonult a gálán. A Gucci-ruha egyértelműen a régi Hollywoodot idézte meg, összhangban Charles James klasszikus formáival. Volt benne dráma bőven.

Blake Lively 2014

2016

Téma: "Manux X Machina: Divat a technológia korában"

Noha ez a pánt nélküli Burberry ruha nem emlékeztetett azonnal a divatos technológiára, illett az éjszaka témájához. Tagadhatatlan, hogy kiemelkedő belépő volt. A köpenytől szinte hercegnős érzést keltett, és mint később kiderült, Lively maga segített megtervezni a virágdíszítésű ruhát.

Blake Lively 2016

2017

Téma: "Rei Kawakubo/Comme des Garcons: Art Of The In-Between"

Míg a színésznő 2017-ben egy másik nagy divatházat, a Versace-t választotta, nem változtatott a részleteken. A tollak, a gyöngyök és a csillogás mind ott voltak, a klasszikus Lively aláírásokat kínálva egy új, aranyozott csomagolásban.

Blake Liveléy 2017

2018

Téma: "Mennyei testek: divat és a katolikus képzelet"

A Versace lett Blake Lively új kedvence 2018-ra. Feltűnő, barokkos ruhájának elkészítése több mint 600 órát vett igénybe – és ez látszik is. Ékszerek, átlátszó panelek, hímzések... ez folytatódik tovább és tovább kiegészítve egy látványos fejdísszel. Nehéz lesz ezt a megjelenést felülmúlni, de úgy tűnik a színésznő bármilyen kihívásra képes.

Blake Lively 2018
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Katalin hercegné és Vilmos herceg tényleg megtörik a hagyományokat Lajos herceg születésnapján?

Katalin hercegné és Vilmos herceg tényleg megtörik a hagyományokat Lajos herceg születésnapján?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője